Ο όρος που επιβλήθηκε στον ανεξάρτητο βουλευτή,που κατηγορείται για κακούργημα, είναι να μην πλησιάζει τον Βασίλη Γραμμένο στα 50 μέτρα.

Ελεύθερος αφέθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος για το βίαιο επεισόδιο με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου.

Μοναδικός όρος που τέθηκε στον ανεξάρτητο βουλευτή, προερφχόμενο από τους Σπαρτιάτες είναι να μην πλησιάζει τον Βασίλη Γραμμένο στα 50 μέτρα.

«Ως γιος εκείνη τη στιγμή και ορμώμενος από το συναίσθημα θεώρησα ότι έπραξα σωστά» είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Φλώρος μιλώντας στους δημοσιογράφους για το επεισόδιο στη Βουλή με τον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης».

«Ο κύριος Φλώρος αφέθηκε ελεύθερος. Δεν επιβλήθηκε κάποιος τυπικός περιοριστικό όρος. Επειδή όμως είναι εν ενεργεία βουλευτής, του επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει τον κύριο Γραμμένο στα 50 μέτρα» είπε η δικηγόρος του Κωνσταντίνου Φλώρου, φεύγοντας από τα δικαστήρια

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος απολογούμενος δήλωσε μετανιωμένος για το περιστατικό που τον έφερε ενώπιον της Δικαιοσύνης, αρνούμενος ότι γρονθοκόπησε τον κ. Γραμμένο.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος κατηγορείται για το κακούργημα της βιαιοπραγίας κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) και είναι αντιμέτωπος με ποινή μέχρι και 10 χρόνια κάθειρξης.

Στα δικαστήρια βρέθηκε νωρίτερα για να καταθέσει ο ανεξάρτητος βουλευτής Διονύσης Βαλτογιάννης ο οποίος ήταν παρών εντός της αίθουσας κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής. Κατά τον μάρτυρα, ήταν ο κ. Γραμμένος που μίλησε με χυδαίο τρόπο στον κατηγορούμενο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook