Επίθεση στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά το ηχηρό μηνύμα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου (27.04.24) στο OPEN και το Τώρα Μαζί, ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε ότι «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει ενσυναίσθηση, είναι σοβαρός Πρωθυπουργός; Παγίδευσε τον Αρχιεπίσκοπο και τον εργαλειοποιεί».

«Στη Βουλή, απλώς επανέλαβα αυτούσια τα λόγια του Αρχιεπισκόπου. Απλώς είπα ότι όποιος ψήφισε τον γάμο ομοφυλοφίλων, καλό θα είναι το Άγιο Πάσχα –για να μην διχάσουμε τους Έλληνες– να μην πάνε στην εκκλησία για ψηφοθηρικούς λόγους», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και έβαλε ηχητικό στον «αέρα» με απόσπασμα της ομιλίας του στη Βουλή. «Συμφωνώ με τον Αρχιεπίσκοπο ότι ο γάμος των ομοφυλοφίλων είναι επίθεση στην εκκλησία», προσέθεσε.

«Δεν θα με δείτε ποτέ σε φωτογραφία με τον Αρχιεπίσκοπο. Αυτό που κάνει ο Μητσοτάκης, είναι εργαλειοποίηση και δεν είναι κομψό. Ο Αρχιεπίσκοπος τοποθετήθηκε στη βάση λάθος δηλώσεών μου. Η μονταζιέρα έπιασε δουλειά και παραποιήθηκαν όσα είπα», προσέθεσε ο κ. Βελόπουλος.

Σχετικά με το άγριο επεισόδιο στη Βουλή με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης και τον ανεξάρτητο πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, ο κ Βελόπουλος υποστήριξε ότι «υπάρχει επίσημο βίντεο της Βουλής που αποδεικνύει ότι δεν υπήρξαν προκλήσεις από τον Γραμμένο προς τον Φλώρο».

«Πήραν ένα ψευτοδιάλογο που έδωσε ο ίδιος ο θύτης και έκαναν το θύμα – θύτη» είπε μεταξύ άλλων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook