Για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Μαραντζίδης είναι οδοστρωτήρας: «Τι αριστερή ταυτότητα μου λέτε; Μην τρελαθούμε κιόλας...»

Ο Νίκος Μαραντζίδης μίλησε για τις επερχόμενες ευρωεκλογές, τονίζοντας πως «Το βασικό συμπέρασμα είναι η «αδιαμφισβήτητη κυριαρχία του Μητσοτάκη και η ιδεολογική ηγεμονία της Δεξιάς», λέει, για να συμπληρώσει αιχμηρά: «Αυτά τα δύο δεν είναι απαραιτήτως αλληλένδετα. Μια δεξιά ηγεμονία μπορεί να διατηρηθεί στο μέλλον και χωρίς τον Μητσοτάκη στη θέση του πρωθυπουργού».

Ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας μίλησε στο iefimerida και για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης παραγγελία να είχε κάνει τον Κασσελάκη, δεν θα το πετύχαινε τόσο καλά». Διερωτάται γιατί η ΝΔ τρομάζει από τον Βελόπουλο γιατί δεν βλέπει ουσιώδεις διαφορές μεταξύ αυτού και πολλών εντός ΝΔ ενώ δεν αποκλείει «στο μέλλον αν χρειαστεί μια κοινοβουλευτική στήριξη η ΝΔ να τη δώσει ο Βελόπουλος» για να προσθέσει με νόημα: «Αν και για αυτό το τελευταίο υπάρχει και ο Κασσελάκης».

Για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Μαραντζίδης είναι οδοστρωτήρας: «Τι αριστερή ταυτότητα μου λέτε; Μην τρελαθούμε κιόλας και ξεχάσουμε όσα διδάσκουμε στους φοιτητές μας για το τι είναι Δεξιά και τη Αριστερά. Ο άνθρωπος είναι δεξιός. Θέλετε να τον πείτε δεξιό τύπου Μανχάταν, νεοφιλελεύθερο δεξιό; Ήπιο ρεπουμπλικάνο; Συντηρητικό δημοκρατικό; Δεξιό με προοδευτικές ευαισθησίες, Πείτε τον όπως θέλετε, η ουσία δεν αλλάζει ο άνθρωπος είναι δεξιός».

Και μάλιστα, όπως εξηγεί ο κ. Μαραντζίδης, ο Στέφανος Κασσελάκης «ακριβώς επειδή δεν έχει καμιά σχέση με καμιά εκδοχή της αριστεράς, ούτε τη σοσιαλδημοκρατική πόσο μάλλον τη ριζοσπαστική, επιχειρεί να  επικοινωνήσει με το συντηρητικό αλλά  απολίτικο ακροατήριο (πρωϊνάδικα, lifestyle, επιδείξεις σπιτιών και σκυλιών, κλπ)».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook