«Η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η κατηφόρα δεν έχουν τελειωμό!», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σχολιάζοντας δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με πολίτη στην Ηγουμενίτσα

Πυρά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία μετά τις αναφορές του από την Ηγουμενίτσα σε «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά» και σε «συγκάλυψη εγκλημάτων».

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός αναφέρει:

Μετά από τη μικρή ανάπαυλα των άγιων ημερών, ο κ. Κασσελάκης το πιάνει από εκεί που το άφησε!
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε σε βίντεο, που ανήρτησε ο ίδιος στα σόσιαλ μίντια, ότι «Υπουργοί σκοτώνουν παιδιά». Η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η κατηφόρα δεν έχουν τελειωμό!», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Νίκος Ρωμανός.
Και καταλήγει: «Κάποτε τέτοιες δηλώσεις έκανε ο κ. Πολάκης και ζητούσαμε μάταια από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει αποστάσεις. Τώρα πια τις δηλώσεις αυτές τις κάνει η ίδια η ηγεσία, επιβεβαιώνοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη ο Πολακισμός δεν είναι μια συνιστώσα, αλλά είναι επίσημα η νέα ταυτότητα του κόμματος. Να τον χαίρονται».

Η συνομιλία Κασσελάκη με πολίτη που προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ηγουμενίτσα περιόδευσε στην αγορά της πόλης και σε συνομιλία που είχε με κάτοικο της περιοχής, ο οποίος του είπε ότι «θέλουμε πατριώτες από λόγια έχουμε χορτάσει» του απάντησε ότι θα είναι πατριώτης στην πράξη και όχι στα λόγια και πρόσθεσε:

«Πατριδοκάπηλοι υπάρχουν πάρα πολλοί… Κάποιοι που το παίζουν πατριώτες και θρησκευόμενοι συγκαλύπτουν εγκλήματα. Κυριολεκτικά εγκλήματα. Πάνε και φιλάνε τα χέρια μέσα στο Πάσχα αλλά ψηφίζουν και συγκαλύπτουν υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά…».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook