«Πολιτικοί πάνε και φιλάνε χέρια το Πάσχα, το παίζουν ευσεβείς, και μετά πηγαίνουν στη Βουλή και συγκαλύπτουν εγκλήματα, με κορυφαίο το έγκλημα των Τεμπών», επιμένει ο Στέφανος Κασσελάκης

Aπάντηση στη Νέα Δημοκρατία που έβγαλε ανακοίνωση με αφορμή συνομιλία που είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με πολίτες με αφορμή το έγκλημα στα Τέμπη δίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. «Πολιτικοί πάνε και φιλάνε χέρια το Πάσχα, το παίζουν ευσεβείς, και μετά πηγαίνουν στη Βουλή και συγκαλύπτουν εγκλήματα, με κορυφαίο το έγκλημα των Τεμπών» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνυπογράψει το κατηγορητήριο για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Δε θα το κάνουν ποτέ. Γι’ αυτούς, η προστασία του τζακιού προηγείται της δικαιοσύνης και της ανθρωπιάς. Όμως όσα χέρια κι αν φιλήσουν, η συνενοχή φαίνεται στο βλέμμα τους – και θα μείνει για πάντα στα χέρια τους» σημειώνει με νόημα ο Στέφανος Κασσελάκης.

H ανάρτηση του αυτή έρχεται μετά την ανακοίνωση του εκπροσώπου της ΝΔ για την αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά». Η Νέα Δημοκρατία αντέδρασε έντονα και κάνοντας λόγο για «Πολακισμό», και «χυδαιότητα»

Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Ομολογώ ότι δεν περίμενα επίσημη αντίδραση από τη ΝΔ γι’ αυτά που είπα συνομιλώντας -όπως κάνω καθημερινά- με πολίτες.
Μου δίνεται όμως έτσι η ευκαιρία να τα πω και γραπτώς:
Πολιτικοί πάνε και φιλάνε χέρια το Πάσχα, το παίζουν ευσεβείς, και μετά πηγαίνουν στη Βουλή και συγκαλύπτουν εγκλήματα, με κορυφαίο το έγκλημα των Τεμπών.
Υπάρχει ένας απλός τρόπος για τον πρωθυπουργό να εξαιρέσει τον εαυτό του και τους βουλευτές του από αυτήν τη συνομοταξία: Το κατηγορητήριο για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή το έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Συνυπογράφουν και παραπέμπεται ο υπουργός των Τεμπών στη δικαιοσύνη.
Δε θα το κάνουν ποτέ. Γι’ αυτούς, η προστασία του τζακιού προηγείται της δικαιοσύνης και της ανθρωπιάς. Όμως όσα χέρια κι αν φιλήσουν, η συνενοχή φαίνεται στο βλέμμα τους – και θα μείνει για πάντα στα χέρια τους».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook