Απέναντι στο σκοτάδι απαντάμε με κίνημα για αξιοπρέπεια και αξιοκρατία, επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανάρτηση του

Ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση του απαντά στη λάσπη των καθεστωτικών ΜΜΕ, όπως αναφέρει με αφορμή την εξαφάνιση της περιοδείας του σε τέσσερις νομούς της χώρας μέσα σε 48 ώρες.

«Έχω μιλήσει με τους πολίτες για τα προβλήματά τους, από το οδικό δίκτυο μέχρι τις καλλιέργειες. Έχω επικοινωνήσει τις προτάσεις μας, από την ακρίβεια και τη φορολογία μέχρι την Υγεία και την Ασφάλεια. Τι απ’ όλα αυτά φιλοξενείται σήμερα στα ΜΜΕ του καθεστώτος;», αναρωτιέται ρητορικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συνεχίζει:

“Λάσπη κι άλλη λάσπη. Το βρόμικο παιχνίδι ξεκίνησε με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Ξέρετε όλοι τον εντολέα. Είναι το μόνο όπλο που του έχει απομείνει».

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του επισημαίνει ότι «απέναντι στο σκοτάδι, η δική μου πρόσκληση είναι να γίνει η καθεμία και ο καθένας από σας κομμάτι του κινήματος για αξιοπρέπεια και αξιοκρατία, που απλώνεται σε όλη την Ελλάδα. Ένας στρατός από εθελοντές για μια καλύτερη ζωή».

Στην ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισυνάπτει δημοσιεύματα αναφορικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ για τη βίλα της Εκάλης, την κριτική για την επιλογή του Άρη Σπηλιωρτόπουλου στο επιτελείο του αλλά και το θόρυβο που προκάλεσε η δήλωση του για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη
«Σε 48 ώρες έχω πάει σε 4 νομούς.
Έχω μιλήσει με τους πολίτες για τα προβλήματά τους, από το οδικό δίκτυο μέχρι τις καλλιέργειες. Έχω επικοινωνήσει τις προτάσεις μας, από την ακρίβεια και τη φορολογία μέχρι την Υγεία και την Ασφάλεια.
Τι απ’ όλα αυτά φιλοξενείται σήμερα στα ΜΜΕ του καθεστώτος;
Λάσπη κι άλλη λάσπη.
Το βρόμικο παιχνίδι ξεκίνησε με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.
Ξέρετε όλοι τον εντολέα.
Είναι το μόνο όπλο που του έχει απομείνει.
Απέναντι στο σκοτάδι, η δική μου πρόσκληση είναι να γίνει η καθεμία και ο καθένας από σας κομμάτι του κινήματος για αξιοπρέπεια και αξιοκρατία, που απλώνεται σε όλη την Ελλάδα.
Ένας στρατός από εθελοντές για μια καλύτερη ζωή».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook