Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε τη νέα δήλωση κατά τη συνάντηση του με υγεινομικούς στην Πρέβεζα με τη ΝΔ να σχολιάζει σε έντονο ύφος.

Την οργισμένη αντίδραση της ΝΔ και του εκπροσώπου της Νίκου Ρωμανού προκάλεσε μια νέα δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια συνάντησης του με υγειονομικούς στην Πρέβεζα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη συνάντηση του με τους υγειονομικούς φέρεται να τους προέτρεψε να αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, να μην φοβούνται, να μιλήσουν ανοικτά και πως «αν κάποιος διανοηθεί να σας πει κάτι, θα τους ξεσκίσω»

Όπως αναφέρει στην δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός: «Ο κ. Κασσελάκης συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα και καλώντας τους να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αν διανοηθεί να σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε κατευθείαν και θα τους ξεσκίσω»!

Και συνεχίζει: «Από το αλήστου μνήμης «έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη» του κ. Πολάκη, στο «θα τους ξεσκίσω» του κ. Κασσελάκη, μια αλλαγή ηγεσίας δρόμος… Να τον χαίρονται… Και τον νέο τους Πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους!»

Η δήλωση κλείνει με ένα υστερόγραφο: «ΥΓ: Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν αυτή τη δήλωση την είχε κάνει για τους πολιτικούς του αντιπάλους, Πρόεδρος άλλου κόμματος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook