«Θα είμαι δίπλα σε αυτούς που ο υπουργός υγείας αποκαλεί «κάφρους» και «ανθρωπάκια» και δε θα αφήσω να τους τρομοκρατήσει κανείς» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

«Θα είμαι δίπλα σε αυτούς που ο υπουργός υγείας αποκαλεί «κάφρους» και «ανθρωπάκια» και δε θα αφήσω να τους τρομοκρατήσει κανείς» σημειώνει σε νέα ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Τι έγινε τώρα, παρεξηγήθηκε η ΝΔ επειδή είπα ότι θα ξεσκίσω όποιον τολμήσει να προβεί σε κομματικά αντίποινα προς γιατρούς, νοσηλευτές και υγειονομικούς που αποκαλύπτουν τη διάλυση και την κακοδιαχείριση στο ΕΣΥ;» διερωτάται με νόημα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζοντας ότι «μαζί, ως κοινωνική αντιπολίτευση, θα αλλάξουμε τη χώρα προς την πρόοδο, είτε το θέλουν είτε όχι».


Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη
Τι έγινε τώρα, παρεξηγήθηκε η ΝΔ επειδή είπα ότι θα ξεσκίσω όποιον τολμήσει να προβεί σε κομματικά αντίποινα προς γιατρούς, νοσηλευτές και υγειονομικούς που αποκαλύπτουν τη διάλυση και την κακοδιαχείριση στο ΕΣΥ;

Το ξαναλέω λοιπόν.

Θα είμαι δίπλα σε αυτούς που ο υπουργός υγείας αποκαλεί «κάφρους» και «ανθρωπάκια» και δε θα αφήσω να τους τρομοκρατήσει κανείς!

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για εσάς, για δικαιοσύνη και αξιοκρατία. Μπείτε στο https://isyriza.gr/opinion_form και ενημερώστε μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο ΕΣΥ.

Μαζί, ως κοινωνική αντιπολίτευση, θα αλλάξουμε τη χώρα προς την πρόοδο, είτε το θέλουν είτε όχι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook