Μεγάλη ένταση στον αέρα της εκπομπής του Kontra Channel, με τον Παύλο Πολάκη να παρεμβαίνει και στο τέλος να κλείνει το τηλέφωνο μη αποδεχόμενος ερωτήσεις.

Οξεία αντιπαράθεση του βουλευτή Χανίων και γιατρού Παύλου Πολάκη με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Γρηγόρη Γεροτζιάφα και επίσης γιατρό στον απόηχο της αναστολής κυκλοφορίας παγκοσμίως του εμβολίου της Astra Zeneca που ελέγχεται ότι σε σπάνιες περιπτώσεις ευθύνεται για θρομβώσεις ως παρενέργεια ΄
«Είναι εντελώς απίθανο και απροσδόκητο το ότι ξεκίνησε αυτή η συζήτηση στην Ελλάδα» ανέφερε ο κ. Γεροτζιάφας για τα εμβόλια, μιλώντας στο Kontra Channel και την Αναστασία Γιάμαλη.
Μάλιστα απέδωσε τη σχετική συζήτηση σε «τραμπικούς φασίστες», «ακροδεξιούς και σκοταδιστές» αναφορικά με τις επιθέσεις που δέχτηκαν οι επιστήμονες για τυχόν παρενέργειες των εμβολίων.
Ερωτηθείς ο κ. Γεροτζιάφας για την κριτική που δέχονται οι επιστήμονες, απάντησε: «Το τι κριτική ακούει καθένας από εμάς έχει μικρή σημασία. Σε προσωπικό επίπεδο για καθέναν από εμάς είναι μηδαμινής, ασήμαντης σημασίας».
Αυτό που έχει σημασία, εξήγησε, είναι να καταλάβει ο ελληνικός λαός και να έχει εμπιστοσύνη στην επιστημονική κοινότητα και στα πανεπιστήμια.
«Δεν πρέπει επουδενί λόγο στο όνομα της οποιασδήποτε πολιτικής αντιπαράθεσης, όσο και αν θέλει κανείς να είναι σκληρός στην κυβέρνηση της δεξιάς ή δεν ξέρω εγώ σε ποιον άλλο, να βάζει υπό αμφισβήτηση την αξιοπιστία του επιστημονικού σώματος της χώρας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία» τόνισε ο κ. Γεροτζιάφας.
Όταν του τέθηκε το ερώτημα σχετικά με την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τα εμβόλια, σχολίασε: «Εγώ δεν απαντάω τίποτα στον κ. Πολάκη, διότι δεν ασχολούμαι με τέτοιου τύπου τοποθετήσεις και επίσης θα σας πω το εξής: διάβασα την ανακοίνωση του κ. Πολάκη. Μου θύμισε τις διάφορες ανακοινώσεις που βγάζανε όλοι οι φασίστες κατά τη διάρκεια της πανδημίας».

H ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Αν σας πω ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ,αν σας πω ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ που τα πιασατε απο τις εταιρειες εμβολιων ,αν σας πω ΑΣΧΕΤΟΥΣ και ΗΛΙΘΙΟΥΣ ,δεν νομιζετε πως θα εχω δικιο;;;;;(φωτο 1-2)
Οταν ελεγα πως επρεπε να εμβολιαστουν οι ανω των 60 και οι ευπαθεις ομαδες,οταν ελεγα πως δεν επρεπε να ανοιξει η πλατφορμα για το ASTRA ZENEKA για ολες τις ηλικιες γιατι παρουσιαζει συχνα θρομβωσεις ως επιπλοκες ποιος ειχε δικιο ;;;;
Εγω η οι Τσιόδρες ,οι Βασιλακοπουλοι και λοιπα ζαρζαβατικα του κηπου των ειδικων και των πρωιναδικων;;;;
Ποιος ηταν επιστημονας;
Εγω η ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΣΚΕΡΤΣΟΣ;;;(φωτο 8-9)
Ποιος ελεγε αληθειες;
Εγω ή ο Μητσοτακης που τολμησε ο αριστοαχρηστος να με πει «αντιεμβολιαστη» επειδη επεμενα στη γνωση που πηραμε στη βασικη ιατρικη εκπαιδευση για τα εμβολια;;;
Ποιος ηταν αντικειμενικος;;
Εγω ή οι πληρωμενες γραφιδες και μικροφωνα που πεταξαν τονους λασπης εναντιον μου και με ελεεινολογουσαν γιατι ειχαν μπει στο pay roll των φαρμακευτικων και των λιστων Πετσα-Κικιλια-Πλευρη κλπ κλπ ;;;;
ΥΓ1 :Δυστυχως ουτε ο Συριζα κεντρικα τότε δεν με ακουσε!
Γιατι ο Ξανθος (που εκανε και το ASTRA «χωρις αστερισκους» και τον παινευε ο ΑΣΧΕΤΟΣ Αδωνης φωτο 11)ελεγε μπουρδες και κατηγορουσε εμενα ως αντιεπιστημονικο
Γιατι ο Ηλιοπουλος επαναλαμβανε την ψευτικη επιστημονικα και γελοιοτητα πολιτικά πως «ειναι πραξη αλληλεγγυης της νεολαιας προς τους ηλικιωμενους ο εμβολιασμος»
Γιατι και ο Τσιπρας πιστευε πως υπαρχει «καθαρή επιστημη» που πρεπει να την ακολουθουμε πιστα όλοι και να «βαζουμε πλατη» και οχι κατευθυνομενη γνωση απο το κερδος των πολυεθνικων του φαρμακου!!
Ετσι ο Μητσοτακης ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ την πολιτικη που ειχε ως μοναδικο οπλο το εμβολιο, χωρις ΜΕΘ και Φαρμακα (μονοκλωνικα) και που τελικα οδηγησε σε 36.000 νεκρους στην Ελλαδα ,πρωτη χωρα στη Δυτικη Ευρωπη σε θανατους ανα εκατομμυριο πληθυσμου !!
ΥΓ 2 :Στις Φωτο 1-2 η σημερινη αποφαση αποσυρσης του εμβολιου της ASTRA ZENEKA και στις άλλες μερικες απο τις αναρτησεις μου για τα εμβολια ,την πανδημια και για το θεμα του εμβολίου Astra!!
Ολα εδω αποκαλυπτονται και ΟΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ!!!
Ξεφτιλισμενα οντα της «επιστημης»,της «δημοσιογραφιας» και της «πολιτικης»

«Όπως επίσης, αυτό το σωπάστε τώρα, που είχε στην τελευταία ως ανάλυση, αναρωτιέμαι τι διαφορά είχε από το σκαμπίλι που έριξε ο Κασιδιάρης στην κυρία Κανέλλη. Της ίδιας κατηγορίας είναι», συμπλήρωσε ο Καθηγητής Αιματολογίας.

«Διαλέξτε μια καλύτερη φωτογραφία μου»
Η συζήτηση, ωστόσο, φούντωσε όταν ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά ο Παύλος Πολάκης: «Μετά από πολύ καιρό αισθάνθηκα την ανάγκη να κάνω παρέμβαση στην εκπομπή σας, γιατί πραγματικά δεν μπορώ να ακούω την απερίγραπτη μπουρδολογία και ελεεινή τοποθέτηση του κ. Γεροτζιάφα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης, προσθέτοντας: «Διαλέξτε μια καλύτερη φωτογραφία μου. Σίγουρα έχετε».
Απαντώντας στον Καθηγητή Αιματολογίας της Σορβόνης, Γρηγόρη Γεροτζιάφα, υπογράμμισε: «Γιατί έπρεπε να εμβολιαστούν οι πάντες και όχι οι ευπαθείς ομάδες, όπως έλεγα» ενώ στη συνέχεια υπενθύμισε, επικαλούμενος τον αριθμό των θανάτων, ότι «ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ ήταν» όσοι έλεγαν «μπούρδες» για την αλληλεγγύη των εμβολιασμών της νεολαίας.
Ειδικά για τον Γρηγόρη Γεροτζιάφα, υποστήριξε ότι στο παρελθόν είχαν την ίδια ιατρική επιχειρηματολογία, αλλά «μετά τον μαλώσανε και το γύρισε τον σκοπό ο κ. Γεροτζιάφας, γιατί το εργαστήριό του στη Σορβόνη χρηματοδοτείται από τη Pfizer και προφανώς του διαμήνυσε ότι θα του κόψει τη χρηματοδότηση και το γύρισε και αυτός στο μοναδικό όπλο του εμβολίου», αφήνοντας μάλιστα υπαινιγμούς για «το πώς γίνανε καθηγητές και τι τσάντες κουβαλήσανε».

Έκλεισε το τηλέφωνο στη Γιάμαλη

«Δεν είναι διάγγελμα, κύριε Πολάκη» ανταπάντησε τότε η δημοσιογράφος, όταν θέλησε να υποβάλει ένα ερώτημα, με τον βουλευτή Χανίων να δηλώνει: «Δεν ανέχομαι από κανέναν απόντα από την πολιτική ζωή της χώρας, να επιστρέφει ως επιστήμονας, μην πω καμιά βαριά κουβέντα και να μας το παίζει και γκραντ Αριστερός».

«Έχει το θράσος ο Γεροτζιάφας που πούλαγε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στον Ξανθό και κάποιους άλλους να βγει και να μας πει τραμπικούς φασίστες; Ένα ενεργούμενο της Pfizer είναι», κατέληξε ο κ. Πολάκης, κλείνοντας μάλιστα το τηλέφωνο στη δημοσιογράφο, αφού διαμαρτυρήθηκε ότι δεν τον προσκαλεί επί σκοπώ στην εκπομπή της.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η κυρία Γιάμαλη προσκάλεσε για άλλη μια φορά τον κύριο Πολάκη στο πάνελ, λέγοντας πως «οι πόρτες αυτής της εκπομπής δεν είναι κλειστές για κανέναν πέρα από τους Ναζί».

Όπως εξήγησε η γνωστή δημοσιογράφος: «Κάποτε με κατηγορούσαν γιατί βγάζω τον Πολάκη και του δίνω βήμα. Σήμερα ο κύριος Πολάκης με κατηγόρησε ότι δεν τον βγάζω» και «κλείνοντάς μου το τηλέφωνο και στα μούτρα», όπως είπε.

«Ακούστε καλά», ξεκαθάρισε η κυρία Γιάμαλη, «το δικό μου κώδικα δεοντολογίας προφανώς δεν τον καταλαβαίνετε. Επιλέξτε λοιπόν, πρώτον και δεύτερον και για τελευταία φορά ο κύριος Πολάκης από την έναρξη αυτής της σεζόν έχει προσκληθεί τρεις φορές», κατέληξε η δημοσιογράφος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook