Ο Νίκος Δένδιας ο πιο πετυχημένος υπουργός της Κυβέρνησης και ακολουθούν Πιερρακάκης, Γεωργιάδης, Χρυσοχοίδης και Χατζηδάκης, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco.

Την πεντάδα» των πιο πετυχημένων υπουργών της κυβέρνησης καταγράφη το β’ μέρος της δημοσκόπησης της ALCO, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha, ενώ οι πολίτες απάντησαν επίσης στο αν αποδόθηκε δικαιοσύνη, στην δίκη για το Μάτι, αλλά και αν ενδιαφέρονται για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Οι πετυχημένοι υπουργοί
Στην ερώτηση, ποιοι είναι οι πετυχημένοι υπουργοί της Κυβέρνησης, ο υπουργός Εξωτερικών ο Νίκος Δένδιας, συγκεντρώνει τις περισσότερες θετικές απαντήσεις, με 27% θετικές κρίσεις

Στην ίδια ερώτηση, με την διαφορά οτι αφορά μόνο ψηφοφόρους της ΝΔ, ο Νίκος Δένδιας,   έχει πάλι την πρωτιά  των προτιμήσεων και μάλιστα με ποσοστό  50%. Στην δεύτερη θέση οι «άλλοι» με 36% και στην τρίτη θέση των προτιμήσεων ο Πιερρακάκης με 24%.

Δίκη για το Μάτι
Στην ερώτηση αν αποδόθηκε δικαιοσύνη, με την απόφαση του δικαστηρίου για το Μάτι, το 77% απάντησε όχι και μόλις 5% απάντησε θετικά.

Ποιο είναι το ενδιαφέρον για τις Ευρωκλογές

Τι επιλέγουν όσοι ψήφισαν Σπαρτιάτες

Συσπειρώσεις – Μετακινήσεις ψηφοφόρων

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook