Απάντηση στις δηλώσεις Γεωργιάδη - «Με πειράζει που ένας αδίστακτος αριβίστας ανέλαβε με εντολή πρωθυπουργού τη δημόσια Υγεία με σκοπό να τη διαλύσει», γράφει στην ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Η ανάρτηση του Στέφανου κασσελάκη στην προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι ο υπουργός Υγείας δείχνει το ήθος του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μεταξύ άλλων αναφέρει ότι δεν τον ενοχλούν τέτοιοι χαρακτηρισμοί (σ.σ. «μάπας») και εξηγεί τι τον ενοχλεί.
«Με πειράζει που ένας αδίστακτος αριβίστας ανέλαβε με εντολή πρωθυπουργού τη δημόσια Υγεία με έναν μόνο σκοπό: Να τη διαλύσει και να πουλήσει τα κομμάτια της σε ιδιώτες» υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης..

Παράλληλα καλεί τον Άδωνι Γεωργιάδη «να μην τολμήσει ξανά να χαρακτηρίσει νοσηλευτές και υγειονομικούς “κάφρους” και “ανθρωπάκια”.
Να μην τολμήσει να διαχωρίζει ξανά τους ασθενείς σε VIP και κοινούς θνητούς, ώστε ο VIP με ένα στραμπούληγμα να προηγείται στη σειρά από τον πολίτη με εγκεφαλικό ή έμφραγμα.
Αυτά με πειράζουν, όχι οι επιθέσεις προς εμένα που, στο κάτω κάτω, με διαχωρίζουν από το ήθος του και αυτό μου είναι αρκετό» υπογραμμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:
Ευχαριστώ τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη που με χαρακτήρισε «μάπα».

Θυμίζει έτσι σε όλους με ποιον συγκυβερνά ο κ. Μητσοτάκης.

Άλλωστε ο καθένας έχει το πρόσωπο (μάπα) που του ταιριάζει.

Παρακαλώ λοιπόν τον Άδωνι Γεωργιάδη να συνεχίσει να απευθύνει χαρακτηρισμούς προς εμένα.

Όμως να μην τολμήσει ξανά να χαρακτηρίσει νοσηλευτές και υγειονομικούς «κάφρους» και «ανθρωπάκια».

Να μην τολμήσει να διαχωρίζει ξανά τους ασθενείς σε VIP και κοινούς θνητούς, ώστε ο VIP με ένα στραμπούληγμα να προηγείται στη σειρά από τον πολίτη με εγκεφαλικό ή έμφραγμα.

Αυτά με πειράζουν, όχι οι επιθέσεις προς εμένα που, στο κάτω κάτω, με διαχωρίζουν από το ήθος του και αυτό μου είναι αρκετό.

Με πειράζει που ακυρώνονται από το Σάββατο 1 Ιουνίου και μέχρι νεωτέρας όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» λόγω έλλειψης προσωπικού.

Με πειράζει που ανθρώπινες ζωές χάνονται περιμένοντας ένα ασθενοφόρο.

Με πειράζει που οι ασθενείς στην περιφέρεια και τα νησιά προσεύχονται να μην αρρωστήσουν γιατί δεν έχουν περίθαλψη στον τόπο τους.

Με πειράζει που ένας αδίστακτος αριβίστας ανέλαβε με εντολή Πρωθυπουργού τη δημόσια Υγεία με έναν μόνο σκοπό: Να τη διαλύσει και να πουλήσει τα κομμάτια της σε ιδιώτες.

Προσωπικά, σας καλώ στη μάχη για μία ποιοτική δημόσια υγεία που θα δίνει στον πολίτη πίσω την αξιοπρέπειά του, που δε θα αφήνει κανέναν μόνο και αβοήθητο.

Στους νέους που ψήφισαν ΝΔ και ειδικά σε όσους έχετε καταφύγει στο εξωτερικό για να διαπρέψετε: με εμένα και τον ΣΥΡΙΖΑ θα έχετε ισότιμη μεταχείριση και σεβασμό όσο χτίσουμε τη χώρα μας προς την πρόοδο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook