Στο επίκεντρο και πάλι το θέμα της παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από την ΕΥΠ και η άρνηση της να δώσει στοιχεία

Με εξώδικο απάντησε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος με χθεσινή του ανάρτηση στο X όχι μόνο επιβράβευσε την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά υποστήριξε πως αν αποκαλυφθεί ο λόγος που τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ μπορεί να μην μπει το ΠΑΣΟΚ καν στην Ευρωβουλή.

Νωρίτερα, μιλώντας στον «Αθήνα 98,4», ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Πάνου Καμμένου για τις αθλιότητες, τις οποίες όπως είπε, διαδίδει στο διαδίκτυο, διερωτώμενος «τι ενώνει την υπόγα του Μαξίμου με την υπόγα της Κουμουνδούρου».

Στο μεταξύ, αφού η ΕΥΠ αρνείται να δώσει πληροφορίες για τον λόγο της παρακολούθησης και περιορίζεται να μιλά αορίστως για «λόγους εθνικής ασφάλειας», η ΑΔΑΕ φέρεται να ετοιμάζει νέο αίτημα προς την Υπηρεσία Πληροφορίων, προκειμένου να παραδοθεί η πλήρης αιτιολογία της παρακολούθησης του Ν. Ανδρουλάκη.

H ανάρτηση του Πάνου Καμμένου
Με μια μυστηριώδη ανάρτηση «χτύπησε» ο πρώην πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Αν βγεί στη δημοσιότητα γιατί παρακολουθούσε η ΕΥΠ (πολύ σωστά )τον Ανδρουλάκη μπορεί να μην μπεί το ΠΑΣΟΚ καν στην Ευροβουλή ….», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook