Μητσοτάκης για Μεντιλίμπαρ: «Ψάχνω τον προπονητή του Ολυμπιακού για να τον συγχαρώ, αλλά δεν τον έχω βρει»
«Ψάχνω τον Μεντιλίμπαρ αλλά δεν τον έχω βρει». είπε ο πρωθυπουργός που όπως είπε είναι πολύ χαρούμενος για τη νίκη του Ολυμπιακού.
“Είμαι πολύ χαρούμενος ειδικά για τον Ολυμπιακό ως Ολυμπιακός αλλά και ως Έλληνας για τις επιτυχίες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αλλά και υπερήφανος ως Έλληνας πρωθυπουργός ότι διοργανώσαμε άρτια τον τελικό. Οι Γερμανοί στο Final 4 του Βερολίνου δεν τα πήγαν το ίδιο καλά», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις επιτυχίες των ομάδων στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στον ΑΝΤ1.
Για το αν πήρε τον προπονητή του Ολυμπιακού για συγχαρητήρια, καθώς το ίδιο έκανε με τον Αταμάν, ο πρωθυπουργός απάντησε: «Ψάχνω τον Μεντιλίμπαρ αλλά δεν τον έχω βρει».
Τέλος ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για τον τελικό κυπέλλου αλλά και για τα μέτρα της κυβέρνησης:
«Η κυβέρνηση πήρε την πρωτοβουλία να κλείσει για δύο μήνες τα γήπεδα και άνοιξαν με ασφάλεια και το κερδίζουμε το στοίχημα. Η ΕΛΑΣ έκανε υποδειγματική δουλειά στην υπόθεση της δολοφονίας Λυγγερίδη. Για τον τελικό του Κυπέλλου χωρίς θεατές δεν ήταν δική μας απόφαση αλλά της ΕΠΟ και επαναλαμβάνω την πρόταση να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ και με φιλάθλους και πιστεύω ότι έτσι θα γίνει το 2025».
Ολες οι Ειδήσεις
- Τουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το πλοίο Ocean Link ανοικτά της Αστυπάλαιας – Παρενέβη η ελληνική φρεγάτα «Αδρίας»
- Μητσοτάκης: Οι τιμές στο ρεύμα θα συνεχίσουν να μειώνονται όσο προσθέτουμε ΑΠΕ στο ενεργειακό μείγμα – Θα ακολουθήσουν κι άλλα μέτρα αν χρειαστεί
- Eurovision 2026: Το BBC αποθέωσε τον Akyla μετά την εμφάνισή του στον Α’ ημιτελικό – «Αυτό το ελληνικό χιτ είναι σε άλλο επίπεδο»
- Viral έγινε το «Ferto», γέμισε η Βιέννη με τα καπελάκια του Akyla – Πώς διαμορφώνονται τα προγνωστικά
- Έλενα Ακρίτα κατά Βάσιας Αναστασίου: «Λεκτική πατσαβούρα επιπέδου Λατινοπούλου»
- Survivor: Τα πρώτα λόγια του Σταύρου Φλώρου στην μητέρα του μετά τον ακρωτηριασμό – «Μαμά τι να στεναχωριέμαι, ζω» (βίντεο)
- Α’ Ημιτελικός Eurovision : Τηλεθέαση έως και 70% για την ΕΡΤ1
- Ηλιούπολη : Το χρονικό της τραγωδίας για τις δύο 17χρονες που πήδηξαν μαζί από ταράτσα πολυκατοικίας – Το σημείωμα και το ημερολόγιο που άφησαν – Ψυχολόγοι στο σχολείο τους
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook