Μακρή: Εξετάζεται η παράταση του σχολικού έτους για μέσα στο καλοκαίρι
«Προτεραιότητα είναι η Γ' Λυκείου» τόνισε η υφυπουργός Παιδείας
Η παράταση του σχολικού έτους είναι ένα σενάριο που εξετάζεται, δεν έχουμε αποφασίσει γιατί δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα ανοίξουν τα σχολεία δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή. Διευκρίνισε ότι πρόκειται για παράταση μέσα στο καλοκαίρι και όχι στις διακοπές του Πάσχα.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει το υπουργείο η ύλη έχει καλυφθεί με την τηλεκπαίδευση, πρόσθεσε η κ. Μακρή. Επισήμανε ωστόσο ότι «δεν παραγνωρίζουμε ότι οι δια ζώσης εκπαίδευση έχει και άλλες αρετές, όπως η επαφή με σχολική κοινότητα».
Για την πρόταση της ΟΛΜΕ να μην πραγματοποιηθούν οι προαγωγικές εξετάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια, απάντησε ότι θα κριθεί από το χρόνο που θα ανοίξουν τα σχολεία. «Συζητείται μόνο η παράταση του έτους και όλα τα άλλα είναι σενάρια».
Τόνισε ακόμα ότι προτεραιότητα είναι η Γ’ Λυκείου, ώστε να γίνουν κανονικά οι εξετάσεις, επισημαίνοντας ότι έχει γίνει μείωση της ύλης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Το βίντεο Μητσοτάκη για το PosoKanei: H αγορά γνωρίζει πλέον ότι οι τιμές συγκρίνονται καθημερινά και πιέζεται να γίνει πιο ανταγωνιστική
- Μίνα Καραμήτρου: Τραυματίστηκε μετά από έκρηξη κλιματιστικού στο OPEN – «Σώθηκε από θαύμα» , λένε συνάδελφοι της
- Κύκλωμα συνδρομητικής: Πατέρας και οι δύο γιοί του στην σπείρα – Η χλιδάτη ζωή, οι 58 λογαριασμοί σε τράπεζες του εξωτερικού και οι αγορές ακινήτων – Πάνω από 7 εκατ ευρώ τα κέρδη (βίντεο)
- MAD VMA 2026: Δάκρυσε η Ελένη Φουρέϊρα όταν παρέλαβε το βραβείο – Η αναφορά στην οικογένεια της – Βίντεο
- Mad VMA 2026: Η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου για τα 30 χρόνια καριέρας του και το θερμό φιλί στην Υβόννη Μπόσνιακ (βίντεο)
- Βασίλης Ζούλιας για Γιωτόπουλο: – “Δεν με συγκινεί η εικόνα του γερασμένου κτήνους , θα ήθελα να πεθάνει πίσω από τα σίδερα”
- «Βγήκαν τα μαχαίρια» στο ΠΑΣΟΚ για τις συνεργασίες: «Γελοία η προσέγγισή σου» λέει η Διαμαντοπούλου στον Δούκα, στήριξες τη ΝΔ της απαντά ο δήμαρχος
- Οι ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα τη συμφωνία με το Ιράν: Ανοίγουν τα Στενά του Ορμούζ και αίρονται οι κυρώσεις – Τα 14 σημεία
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook