O Σταύρος Κελέτσης, απέδωσε την απομάκρυνση του από την κυβέρνηση στο ότι δεν ψήφισε το νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Ήταν αναποτελεσματικός απάντησαν πηγές από το Μαξίμου.

Ο απερχόμενος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Κελέτσης.με ανάρτηση του απέδωσε την απομάκρυνση του από το κυβερνητικό σχήμα στο ότι δεν ψήφισε το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Στην ανάρτηση του ο Σταύρος Κελέτσης αφήνει αιχμές για την αποχώρησή του,γράφοντας:

«Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ικανοποιήσω την επιθυμία του Πρωθυπουργού να ψηφίσω το νόμο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών όπως μου ζήτησε όταν με κάλεσε στο Πρωθυπουργικό γραφείο στις 16/1/24, γιατί όπως του εξήγησα αντιτίθεται στις αρχές και τις αξίες που πάγια υπηρετώ. Γνώριζα τότε τις πιθανές συνέπειες που θα είχε αυτή η στάση από την πλευρά μου. Και τις αποδέχθηκα».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κελέτσης απείχε από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.
Μαξίμου για Κελέτση: «Απομακρύνθηκε λόγω αναποτελεσματικότητας, όχι γιατί καταψήφισε το νόμο για τα ομόφυλα»

Στις αιτιάσεις του κ Κελέτση μέσω πηγών απάντησε το Μαξίμου : «Ο κ. Κελέτσης κάνει λάθος, έφυγε για λόγους αναποτελεσματικότητας, ενώ η στάση του στο επίμαχο νομοσχέδιο δεν αποτέλεσε κριτήριο και απόδειξη είναι η υπουργοποίηση των κυρίων Γκιουλέκα, Καραγκούνη και Γκίκα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook