Κασσελάκης σε Κούγια: Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην κακοποίηση
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απάντησε στον Αλέξη Κούγια - «Δεν μπορεί οι υπερασπιστές των κακοποιητών να έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι»
«Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας», τονίζει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης σχολιάζοντας αιχμηρά την δήλωση του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια.
«Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην κακοποίηση» σημειώνει με αυστηρό ύφος ο πρόεδρο τους ΣΥ7ΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με το «έχει αντρικά χαρακτηριστικά ο «Αποστόλης».
«Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι» ξεκαθάρισε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας.
Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην κακοποίηση.
Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν…
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) June 18, 2024
Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο Αλέξης Κούγιας μεταξύ άλλων είπε ότι η παραδοχή της πράξης του από τον Απόστολο Λύτρα έχει ανδρικά χαρακτηριστικά , ενώ υποστήριξε ότι ο γνωστός δικηγόρος έπρεπε να διωχτεί σε βαθμό πλημμελήματος για επικίνδυνη σωματική βλάβη της συζύγου και όχι για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη που είναι κακούργημα
Ολες οι Ειδήσεις
- Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα φούλ ερωτευμένοι – Νέες φωτογραφίες από τα ταξίδια τους
- Το Πακιστάν προτείνει κατάπαυση του πυρός δύο εβδομάδων στο Ιράν και άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ – Η Τεχεράνη είναι θετική στην πρόταση – Αναμένεται η απάντηση Τράμπ
- Πέθανε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου , προπονητής – θρύλος του ρουμανικού ποδοσφαίρου
- Φοβερές εικόνες: Ιρανοί με σημαίες σχηματίζουν ανθρώπινες αλυσίδες γύρω από κρίσιμες υποδομές – Δείτε βίντεο
- Κατερίνα Καινούργιου: Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό και τον Παναγιώτη Κουτσουμπή – «Χάνομαι σε δάκρυα χαράς»
- Το MEGA αποτίει φόρο τιμής στη Μαρινέλλα – Η τελευταία της μουσική εμφάνιση στην τηλεόραση – Μ. Σάββατο στις 21:00 (Τρέϊλερ)
- Υπερτυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ κέρδισε 50.000 ευρώ κάθε μήνα για 2 χρόνια – Σε κατάστημα Allwyn της Πάτρας ο «χρυσός» λαχνός του «24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ»
- Επίσκεψη του Ιάπωνα πρέσβη στην ΕΡΤ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook