«Οι προτάσεις νόμου που βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών συζητούνται στη Βουλή. Με ανοικτά μικρόφωνα», αναφέρει ενώ κάνει λόγο για παραβίαση του κανονισμού της Βουλής.

Φέρτε «τώρα στη Βουλή για συζήτηση τις προτάσεις νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και τη φορολογία», τονίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης και κάνει λόγο για «πρωτοφανή παραβίαση του κανονισμού της Βουλής».

«Στην αρχή ήταν τα «λεφτόδεντρα», μετά ήρθε το ΓΛΚ να δικαιώσει την κοστολόγηση των προτάσεών μας για την ακρίβεια και το φορολογικό. Τώρα τα νέα «δέντρα», αυτά της αποφυγής της συζήτησης, τα ποτίζει προσχηματικά ο κ. Τασούλας» επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ανάρτηση του .

Όπως υπογραμμίζει «οι προτάσεις νόμου που βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών συζητούνται στη Βουλή. Με ανοιχτά μικρόφωνα. Ωστόσο, θα βρεθούμε να τις παρουσιάσουμε σε όποιον «κήπο» μας ζητηθεί. Καταγγέλλοντας ταυτόχρονα την πρωτοφανή παραβίαση του Κανονισμού της Βουλής και την στρεψόδικη ερμηνεία του Συντάγματος από την κυβέρνηση και τον κ.Τασούλα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, τονίζει ακόμα ότι «η συζήτηση των κηπουρών και των περικοκλάδων δε θα μειώσει την ακρίβεια» και επισημαίνει : «Μην κρύβεστε πίσω από άλλους κ. Μητσοτάκη. Φέρτε τώρα στη Βουλή για συζήτηση τις προτάσεις νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και τη φορολογία».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook