Kόντρα Γεωργιάδη – Κασσελάκη : Μου κάνει κριτική από τη Μύκονο – Αν υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ φερθεί όπως ο Άδωνις στη γιατρό θα φεύγει αμέσως

Το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Άδωνι Γεωργιάδη και γιατρούς, κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί κόντρα μεταξύ τους.
“Η εικόνα μιλάει από μόνη της (και δεν είναι η πρώτη φορά μπροστά στους «κάφρους» και τα «ανθρωπάκια» που σώζουν ζωές)” γράφει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος παραθέτει και βίντεο από διάλογο του υπουργού Υγείας με εργαζόμενους σε νοσοκομεία των Δωδεκανήσων χτές .
Και προσθέτει: Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν υπουργός κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφερθεί ποτέ έτσι σε δημόσιους λειτουργούς ή σε πολίτες, θα φεύγει την ίδια στιγμή.
Η εικόνα μιλάει από μόνη της (και δεν είναι η πρώτη φορά μπροστά στους «κάφρους» και τα «ανθρωπάκια» που σώζουν ζωές).
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν υπουργός κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφερθεί ποτέ έτσι σε δημόσιους λειτουργούς ή σε πολίτες, θα φεύγει την ίδια στιγμή. pic.twitter.com/Hv76uf2kTC
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) August 6, 2024
Η ανάρτηση του Στέφανου Κασελάκη προκάλεσε την αντίδραση του ‘Αδωνι Γεωργιάδη που έγραψε με τη σειρά του σε ανάρτηση:
«Είναι δίκαιο να γυρνάω τα νοσοκομεία, για να δω τα προβλήματα και να βρω λύσεις στις χρόνιες ελλείψεις -και θα βρω- και να διαβάζω αυτή την ανάρτηση από έναν άνθρωπο, που έναν μήνα τώρα κάνει διακοπές στη Μύκονο, έχοντας αφήσει τους εργαζομένούς του απλήρωτους και χωρίς το δώρο τους;» αναρωτιέται σε σημερινή του ανάρτηση στο Χ ο κ. Γεωργιάδης.
Παράλληλα σημειώνει ότι όσα έχουν καταγραφεί στο βίντεο είναι «μία σκηνή ενός λεπτού, από μία περιοδεία σε Νοσοκομεία και ΚΥ πολλών ωρών, για την οποία οι παρόντες καλώς γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη».
Ο υπουργός Υγείας σχολιάζει, δε, δηκτικά την αποστροφή του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι «αν υπουργός κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφερθεί ποτέ έτσι σε δημόσιους λειτουργούς ή σε πολίτες, θα φεύγει την ίδια στιγμή» με αφορμή ότι ο Παύλος Πολάκης εξακολουθεί να είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ παρά τις κατηγορίες σε βάρος της βουλευτού Αθηνάς Λινού.
«Είναι όμως και κωμικό ένας αρχηγός που δεν τολμά να διαγράψει από το κόμμα του τον @pavpol2222, ο οποίος εδώ και μέρες κατηγορεί ως κλέφτρα την βουλευτή του κα Αθηνά Λινού και κάνει ότι δεν το βλέπει, να ισχυρίζεται ότι θα απέλυε Υπουργό του…» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
Είναι δίκαιο να γυρνάω τα νοσοκομεία, για να δω τα προβλήματα και να βρω λύσεις στις χρόνιες ελλείψεις -και θα βρω- και να διαβάζω αυτή την ανάρτηση από έναν άνθρωπο, που έναν μήνα τώρα κάνει διακοπές στη Μύκονο, έχοντας αφήσει τους εργαζομένούς του απλήρωτους και χωρίς το δώρο… https://t.co/Svft9Z3YUt
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) August 7, 2024
Ολες οι Ειδήσεις
- Δήμητρα Βαμβακούση για την κόρη της: Πιο πολύ απ’ όλα με συγκινεί ότι έμαθε να κάνει τον σταυρό της (βίντεο)
- Φωτιά στην Ιεράπετρα: Μάχη με τις φλόγες – Καίγονται σπίτια – Εκκενώνονται οικισμοί και ξενοδοχεία (βίντεο)
- «Ζώα και συναισθήματα»: Το νέο αφιέρωμα του ERTFLIX – Από το Σάββατο 5 έως και Πέμπτη 17.07.2025
- Δημοσκόπηση Pulse: Στις 15 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ – Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Μέρκελ: «Ο Σόιμπλε ήθελε την Ελλάδα εκτός ευρώ, του τηλεφωνούσα ανά μία ώρα» – «Έβλεπα τον Τσίπρα και έλεγα «ο Θεός να φυλάει»
- Κλέλια Ανδριολάτου: Σε καλοκαιρινό mood ποζάρει κάπου εξωτικά με το μαγιό της
- Λαύριο: Είχε αποπειραθεί να βιάσει και μια άλλη γυναίκα ο Τούρκος που κακοποίησε σεξουαλικά 50χρονη σε παραλία (βίντεο)
- Big Brother: Οι νεροκουβαλητές και η κόντρα για το διπλό κρεβάτι απόψε – Τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook