Ισχυρό προβάδισμα 13,1 μονάδων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της MRB που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 35,6%, έναντι 22,5% του ΣΥΡΙΖΑ, διαφορά 13,1 ποσοστιαίων μονάδων. Το ΚΙΝΑΛ συγκεντρώνει 5,7%, το ΚΚΕ 4,6%, η Ελληνική Λύση 4,5% και το ΜέΡΑ25 3,5%. Στο 20,9% η αδιευκρίνιστη ψήφος.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης που λαμβάνει 39,9%, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει 25,7%.

Για την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα

Το 60,5% κρίνει θετικά τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα, ενώ το 18,5% την κρίνει αρνητικά. Το 60% κρίνει αρνητικά τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και το 17,3% θετικά.

Το 69,8% ζητεί να μην γίνει δεκτό το αίτημα Κουφοντίνα για μεταγωγή στον Κορυδαλλό, ενώ το 15,5% ζητεί να υπάρξει κυβερνητική υποχώρηση.

Πως αξιολογούνται οι χειρισμοί κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση Λιγνάδη 

Το 59% κρίνει αρνητικά τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην υπόθεση Λιγνάδη, ενώ το 30% την κρίνει θετικά. Το 56,5% κρίνει αρνητικά τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα αυτό, ενώ το 32,2% την κρίνει αρνητικά.

Πως αξιολογούν την κυβέρνηση στο θέμα της πανδημίας και των εμβολιασμών

Το 52% κρίνει αρνητικά ή μάλλον αρνητικά τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση, ενώ το 44,8% απαντά πως οι χειρισμοί της κυβέρνησης κινούνται σε θετική κατεύθυνση.

Το 58,3% των ερωτηθέντων δηλώνει πως στο θέμα των εμβολιασμών η κυβέρνηση τα πάει καλά. Στον αντίποδα το 33,7% κρίνει αρνητικά την κυβέρνηση ως προς το θέμα αυτό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook