Γιώργος Αυτιάς: “Σκοτωνόμαστε” με τους Γερμανούς στην Ευρωβουλή, γιατί δεν θέλουν να δώσουν λεφτά (βίντεο)

"Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί είναι ένα θέμα πανευρωπαϊκό" είπε για την ακρίβεια ο Γιώργος Αυτιάς
Ο Γιώργος Αυτιάς δηλώνει ικανοποιημένος από τα όσα συμβαίνουν στην Ευρωβουλή και τονίζει πως οι μάχες που δίνει, δεν θα σταματήσουν.
Μιλώντας στην εκπομπή του MEGA “Buongiorno” ο Γιώργος Αυτιάς, ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, μίλησε για το πώς του φαίνεται το νέο του επαγγελματικό βήμα.
Τα καταφέραμε με την ακρίβεια, μου απάντησε η Κομισιόν. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί είναι ένα θέμα πανευρωπαϊκό. Μια χαρά είναι οι πρώτοι μήνες στην Ευρωβουλή. ”Σκοτωνόμαστε” με τους Γερμανούς που δεν θα δώσουν λεφτά», δήλωσε και παραδέχθηκε ότι «με τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές της Ελλάδας όλα είναι μια χαρά» .
Μάλιστα αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή του MEGA ότι στις Βρυξέλλες έχουν φτιάξει ένα στούντιο, όπου μέσα από αυτό θα γίνονται συνδέσεις.
Αναφερόμενος στην εκλογή του Ντόναλντ Τράμπ είπε ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Τράμπ , δεν έχουμε ηγέτες στην Ευρώπη.
Ερωτηθείς ο Γιώργος Αυτιάς αν του λείπει η τηλεόραση απάντησε: «Μετά από 34 χρόνια τα τηλεοπτικά δεν μου έχουν λείψει. Ό,τι δεν ανανεώνεται, πεθαίνει».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ο Τραμπ μετακινεί πυρηνικά υποβρύχια σε «κατάλληλες θέσεις» μετά τα σχόλια Μεντβέντεφ
- Τραγωδία στη Ροδόπη – Νεκρή ανασύρθηκε η 12χρονη που παρασύρθηκε με φουσκωτό στη θάλασσα στην παραλία Ιμέρου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Δύο αγροκτηνοτρόφοι εισέπραξαν 1.400.000 ευρώ ο ένας και 300.000 ο άλλος – Δεσμεύτηκαν τραπεζικοί λογαριασμοί, θυρίδες και ακίνητα
- Εριέττα Κούρκουλου: Αποχαιρετά τον Ιούλιο με φωτογραφίες από τις διακοπές της
- Happy Traveller στην Τήνο – Το Α’ Μέρος, την Κυριακή 3 Αυγούστου, στον ΣΚΑΪ
- Στην ΕΡΤ1 ζωντανά και αποκλειστικά τα πρώτα φιλικά της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ
- «Έρωτά μου»: Το νέο ερωτικό hit του Γιώργου Στεφάνου μόλις κυκλοφόρησε!
- Κυριάκος Μητσοτάκης – Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Οι ευχές για τα γενέθλια του γιού τους
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook