Λατινοπούλου: «Η woke ατζέντα είναι η νέα εφεύρεση των αριστερών, σοσιαλιστών και κεντροαριστερών» (βίντεο)
«Πρέπει να κοπούν τα επιδόματα στους παραβατικούς Ρομά», είπε μεταξύ άλλων.
Η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου αρχικά σχολίασε την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως τον 47ο πρόεδρο της Αμερικής:
«Θα αλλάξουν πολλά από εδώ και στο εξής. Δυστυχώς, η Αμερική εδώ και τόσο καιρό είχε πάρει ένα λάθος δρόμο. Είναι μία αλλαγή που σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα. Είμαι χαρούμενη, γιατί ήταν μια ταπεινωτική ήττα από την άλλη πλευρά για την Κάμαλα Χάρις, η οποία -πέρα ότι υποστήριζε ένα σοσιαλιστικό οικονομικό πρόγραμμα- είναι υπέρ της λαθρομετανάστευσης. Κανείς όμως δεν είπε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι τέλειος. Μεταξύ των δύο, φάνηκε ότι η συντριπτική πλειοψηφία τον ψήφισε, γιατί ήταν κοντά τους και ήθελαν μία καινούργια αρχή». Ενώ σχολιάζοντας το ζήτημα των αμβλώσεων η κα Λατινοπούλου ανέφερε: «Πιστεύω ότι ο νόμος που έχουμε στην Ελλάδα είναι ακριβώς αυτό που πρέπει».
«Οι κεντροαριστερές κυβερνήσεις στην Ευρώπη χάνουν»
Για το πώς η εκλογή Τραμπ θα επηρεάσει την Ευρώπη η πρόεδρος της «Φωνής λογικής» σημείωσε:
«Ήδη έχει ξεκινήσει να αλλάζει η Ευρώπη, βλέπουμε ότι η κυβέρνηση Σολτς πέφτει και ο Μακρόν έχει χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Οι κεντροαριστερές σοσιαλιστικές κυβερνήσεις χάνουν η μία πίσω από την άλλη. Παράλληλα, ανεβαίνουν οι συντηρητικές δυνάμεις, ανεβαίνουν οι πολιτικοί που υποστηρίζουν τα ισχυρά έθνη κι όχι μία Ευρώπη των λαθρομεταναστών, αλλά των εθνών. Άρα εδώ έχουμε άνοδο της κεντροδεξιάς στην Ευρώπη».
«Στην Ελλάδα προτεραιότητα έχουν οι Έλληνες»
Ερωτηθείσα ποιο είναι το πρόγραμμα του κόμματός της για το μεταναστευτικό απάντησε:
«Στην Ελλάδα προτεραιότητα έχουν οι Έλληνες. Το αν υποφέρει όλη Αφρική ή όλη η Ασία το κατανοώ από τη μία, αλλά από την άλλη δεν είμαστε η Γη της Επαγγελίας. Υπάρχουν μουσουλμανικές εύπορες χώρες που μπορούν να πάνε και να ζήσουν. Την ώρα που δεν υπάρχει πρόνοια και κανένας στρατηγικός σχεδιασμός για τους Έλληνες και παράλληλα, έχουμε τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα, γκετοποιούν τις περιοχές».
«Οι λαθρομετανάστες που έρχονται και λένε κάποιοι ότι θα χρειαστούν ως εργατικά χέρια είναι τελείως λάθος. Όταν θέλεις εργατικά χέρια -που αναγνωρίζω ότι υπάρχει πρόβλημα στην Ελλάδα- θα πρέπει να κάνεις ως σοβαρό κράτος διακρατικές συμφωνίες και κατά προτίμηση με μη μουσουλμανικές χώρες», πρόσθεσε η κα Λατινοπούλου.
«Πρέπει να κοπούν τα εποδόματα στους παραβατικούς Ρομά»
Στο ζήτημα της παραβοτικότητας που εντοπίζεται από κάποια μέλη της Ρομά κοινότητας είπε: «Εμείς έχουμε προτάσεις: κόψιμο επιδομάτων στους παραβατικούς. Αυτοί οι άνθρωποι ζουν εις βάρος όλων των υπολοίπων».
«Η woke ατζέντα είναι η νέα εφεύρεση των αριστερών, σοσιαλιστών και κεντροαριστερών»
Σχολιάζοντας την woke ατζέντα η Αφροδίτη Λατινοπούλου δήλωσε:
«Υπάρχει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Είναι ουσιαστικά μία ατζέντα παράνοιας. Είναι η νέα εφεύρεση των αριστερών, σοσιαλιστών και κεντροαριστερών που απέτυχε το οικονομικό τους αφήγημα περί σοσιαλισμού και έπρεπε να βρουν νέο αφήγημα για να βγαίνουν να κλείνουν τους δρόμους».
Ολες οι Ειδήσεις
- Γιώργος Λιάγκας: Σε νυχτερινό κέντρο γιόρτασαν τα γενέθλια της Μαρίας Αντωνά – Η τούρτα με τα κεράκια – Βίντεο
- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μας δείχνει πως περνά τη μέρα της με τους γιούς της – Νέες φωτογραφίες
- Καιρός: Ισχυρή κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο, με βροχές, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους – Στο επίκεντρο η Αττική και άλλες 5 περιοχές – “Στη Θεσσαλία θα βρέχει για 24 ώρες”
- Μπέσσυ Αργυράκη – Λευτέρης Νικόλιζας: Η εξομολόγηση για την κρίση στον γάμο τους – «Άρχισε να κλαίει, να χτυπιέται»
- Η Αντωνία Καλλιμούκου πήρε πτυχίο Νομικής: Ευχαριστώ την Παναγιά και τον γλυκό Χριστό μου που με αξίωσαν
- Μητσοτάκης: Γνωρίζω τις δυσκολίες λόγω ακρίβειας, κανένα μέτρο ελάφρυνσης δεν αρκεί, μέχρι και δύο μισθούς αύξηση το χρόνο από τις φοροελαφρύνσεις
- Πάνος Καμμένος για Σαμαρά : «Αν κάνει κόμμα, θα κάνω κι εγώ, δεν θα επιτρέψω να κοροϊδέψει ξανά τον κόσμο» – Η Καρυστιανού μπορεί να βγει και πρώτη στις εκλογές (βίντεο)
- Μήνυση Κωνσταντοπούλου κατά Γεωργιάδη: Δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει και με μήνυσε 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα – «Προτείνω να κατέβετε υποψήφια της Καρυστιανού» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook