Πηγές Κώστα Καραμανλή: «Καμία προσυνεννόηση» για την πρόταση Αντώνη Σαμαρά
Η πλευρά του Κώστα Καραμανλή αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για όσα λέει σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο Αντώνης Σαμαράς, αρκούμενη στη δήλωση «ότι δεν υπήρξε καμία προσυνεννόηση».
«Καμία προσυνεννόηση» είναι το μήνυμα που στέλνουν πηγές από το περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή σχετικά με την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά ο πρώην πρωθυπουργός να προταθεί από τη ΝΔ για επόμενος Προέδρος της Δημοκρατίας.
Η πλευρά του Κώστα Καραμανλή αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για όσα λέει σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο Αντώνης Σαμαράς, αρκούμενη στη δήλωση «ότι δεν υπήρξε καμία προσυνεννόηση».
Οι αναφορές στη συνέντευξη του Αντ. Σαμαρά στο «Το Βήμα της Κυριακής»
Ο Αντώνης Σαμάρας στη συνέντευξη του στο «Βήμα της Κυριακής», εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς προχωράει σε νέα «χτυπήματα» στην κυβέρνηση για τα Ελληνοτουρκικά, για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό υποστηρίζοντας πως κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση από τον υπόλοιπο κόσμο.
Όπως δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ σε ερώτηση σχετικά με τον επόμενο ΠτΔ: «Θεωρώ τον Κώστα Καραμανλή την καλύτερη επιλογή».
Εκτός από την πρότασή του για τον Κώστα Καραμανλή ως επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο πρώην πρωθυπουργός ζητεί την αποπομπή του Γιώργου Γεραπετρίτη από το Υπουργείο Εξωτερικών, επικρίνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη σύντομη συνάντηση που είχε στη Βουδαπέστη στο περιθώριο της Συνόδου της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας στις 8 Νοεμβρίου με τους Ταγίπ Ερντογάν, Εντι Ράμα, Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ ασκεί έντονη κριτική και για αρκετά ακόμη ζητήματα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Έξαλλος ο Τραμπ με τον Νετανιάχου: «Δεν έχει γ@@@@@νη κρίση» – «Του το έδωσα να το καταλάβει» – «Η συμφωνία με το Ιράν εξακολουθεί να ισχύει»
- Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Ερωτευμένοι σε καλοκαιρινή εξόρμηση – Δείτε τις φωτογραφίες
- Δέσποινα Βανδή: Το ξεσηκωτικό video clip για το νέο τραγούδι της «Να με αγαπάς»
- Κάβουρα: «Ένα ζευγάρι πρέπει να δημιουργεί π@ρνο μαζί» – Απάντησε σε σεξουαλικές ερωτήσεις του Λάγιου και τον …κόμπλαρε! (Βίντεο)
- Φαίη Σκορδά: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη που δημοσίευσε
- Γιώργος Μυλωνάκης: Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης – Επιστρέφει στο σπίτι του – Από Δευτέρα στη δουλειά της και η σύζυγος του
- «ΗΛΕΚΤΡΑ» στην ΕΡΤ1: Μη χάσετε το συγκλονιστικό τέλος της αγαπημένης σειράς – Από Δευτέρα 15 έως και Τετάρτη 17.06.2026
- «Μπλε ώρες»: Το 4ο teaser με Β. Παναγοπούλου, Ε. Πιερίδου – Μια δυνατή ιστορία έρχεται στον ΣΚΑΪ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook