Debate ΣΥΡΙΖΑ: Επιμένει ο Απ.Γκλέτσος για το θέμα με τους οίκους ανοχής και τους μετανάστες
Στην συζήτηση για το μεταναστευτικό του ετέθη ερώτηση για «εισαγόμενες» ιερόδουλες προκειμένου να καλύπτουν οι μετανάστες τις σεξουαλικές τους ανάγκες.
Σε follow up ερώτηση στον κ. Γκλέτσο, στο debate των 4 υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στην επίμαχη τοποθέτησή του για το θέμα με τους οίκους ανοχής.
Ερώτηση: Θα διαβάσω μια δήλωσή σας από το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει αίσθηση: «Βεβαίως πρέπει οι οίκοι ανοχής να κάνουν εισαγωγή ιερόδουλων γυναικών από τις χώρες προέλευσής τους, ώστε να ικανοποιούν τις σεξουαλικές τους ανάγκες, γιατί η έλλειψή τους οδηγεί σε βίαιες συμπεριφορές. Τι πιο σωστό, τι πιο ανθρώπινο;
Τι πιο αριστερό;»
Επιμένετε σε αυτή τη δήλωση;
Απάντηση: Όταν αυτό κατ’ αρχήν ετέθη, διότι εκεί που είμαι στην αντιπολίτευση, στη Στερεά Ελλάδα, υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι και υπάρχει ζήτημα διότι όταν φέρνεις τέτοιους ανθρώπους -μιλάω για τις συμφωνίες εργατών, οι οποίοι έρχονται νόμιμα μεταξύ κρατών- για να εργαστούν πρέπει, όταν φέρνεις νέους ανθρώπους να νοιάζεσαι και για τη σεξουαλικότητα τους.
Αλλιώς υπάρχουν ζητήματα. Οπωσδήποτε πρέπει να το κάνεις αυτό. Είναι κάτι το οποίο θα το βρεις μπροστά σου.
Το έχουμε δει και μακάρι να να λυθεί και να μην το ξαναδούμε. Πρέπει όμως όταν είσαι και εκεί και είσαι και και θέλεις να κυβερνήσεις, να τα σκέφτεσαι όλα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Γιώργος Λιάγκας: Σε νυχτερινό κέντρο γιόρτασαν τα γενέθλια της Μαρίας Αντωνά – Η τούρτα με τα κεράκια – Βίντεο
- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μας δείχνει πως περνά τη μέρα της με τους γιούς της – Νέες φωτογραφίες
- Καιρός: Ισχυρή κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο, με βροχές, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους – Στο επίκεντρο η Αττική και άλλες 5 περιοχές – “Στη Θεσσαλία θα βρέχει για 24 ώρες”
- Μπέσσυ Αργυράκη – Λευτέρης Νικόλιζας: Η εξομολόγηση για την κρίση στον γάμο τους – «Άρχισε να κλαίει, να χτυπιέται»
- Η Αντωνία Καλλιμούκου πήρε πτυχίο Νομικής: Ευχαριστώ την Παναγιά και τον γλυκό Χριστό μου που με αξίωσαν
- Μητσοτάκης: Γνωρίζω τις δυσκολίες λόγω ακρίβειας, κανένα μέτρο ελάφρυνσης δεν αρκεί, μέχρι και δύο μισθούς αύξηση το χρόνο από τις φοροελαφρύνσεις
- Πάνος Καμμένος για Σαμαρά : «Αν κάνει κόμμα, θα κάνω κι εγώ, δεν θα επιτρέψω να κοροϊδέψει ξανά τον κόσμο» – Η Καρυστιανού μπορεί να βγει και πρώτη στις εκλογές (βίντεο)
- Μήνυση Κωνσταντοπούλου κατά Γεωργιάδη: Δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει και με μήνυσε 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα – «Προτείνω να κατέβετε υποψήφια της Καρυστιανού» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook