Κατερίνα Σακελλαροπούλου – Κωνσταντίνος Τασούλας: Γεύμα για δύο σε εστιατόριο στο Παγκράτι
Ιδιωτική συνάντηση της νύν Προέδρου της Δημοκρατίας και του κ. Τασούλα που προτείνεται να τη διαδεχτεί στο ύπατο αξίωμα είχαν επί μιάμιση ώρα
Στο εστιατόριο Fatsio στο Παγκράτι συνέφαγαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Κώστας Τασούλας που αναμένεται να τη διαδεχθεί στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα. Οι δυο τους συνέφαγαν χωρίς επισημότητες και είχαν συζήτηση επί μιάμιση ώρα.
Τη συνάντηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της στο facebook η δημοσιογράφος Πόπη Διαμαντάκου που έτυχε να βρίσκεται στο ίδιο εστιατόριο με δημοσιογραφική παρέα.
Συγκεκριμένα έγραψε: «Μόλις τελείωσαν το γεύμα τους η πρώην ΠτΔ και ο νυν ΠτΔ, εδώ δίπλα στο Fatsio. Πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο απ’ όσο θυμόμαστε, η μικρή παρέα που βρέθηκε εδώ και χάζεψε το γεγονός. Μας άρεσε το ανεπίσημο, που έμοιαζε αυθόρμητο και ήταν πολύ συμπαθητική εικόνα να γίνεται η αλλαγή σκυτάλης πάνω από ένα πιάτο καλό ελληνικό φαγητό, σε ένα παλιό, παραδοσιακό και καθόλου φανταχτερό εστιατόριο, με παλιακή ατμόσφαιρα, που “μεγάλωσε” γενιές Αθηναίων. Κράτησε 1.30 ώρα αυτή η συνάντηση και δεν έχει σημασία τι είπαν, αλλά τι συμβόλιζαν οι δυο τους».
Η ανάρτηση της Πόπης Διαμαντάκου στο Facebook:
Ολες οι Ειδήσεις
- Αγγελική Ηλιάδη: «Ο Μπάμπης Λαζαρίδης με κακοποιούσε άσχημα, φοβόμουν για το παιδί μου και την οικογένεια μου» (βίντεο)
- Ιουλία Καλλιμάνη: Στιγμές συγκίνησης και αποθέωσης, όταν υποδέχτηκε on stage την Ελεονώρα και τον Γιάννη Ζουγανέλη (εικόνες +βίντεο)
- Γιώτα Βοζίκη-Έλενα Στρατή- Νικολέτα Τσομπανίδου: «Απλά» η διασκέδαση στην Τρούμπα τις Τρίτες θα είναι γένους θηλυκού (εικόνες)
- J2US: Χάρης Λεμπιδάκης και Φαίη Θεοχάρη τραγούδησαν Παντελίδη και εντυπωσίασαν κριτική επιτροπή και κοινό
- Σωτήρης Τσαφούλιας: “Αν ο Θεός, όπως τον πιστεύουν οι άνθρωποι, ήθελε να μας αποδείξει ότι υπάρχει, θα του ήταν πολύ απλό να το κάνει”(βίντεο)
- Νίνο – Ζόζεφιν: Μετά την επανασύνδεση βγάζουν μαζί τραγούδι (Βίντεο)
- Μίνα Αρναούτη: «Αιωρείται ότι είμαστε ψεύτρες – Ο κόσμος αρνείται να δεχθεί ότι οδηγούσε ο Παντελίδης» (βίντεο)
- Αρχή για το Ξέπλυμα: Αντιμέτωπος με κακούργημα ο Γιάννης Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ, δεν δήλωσε εισοδήματα 3,2 εκατ. ευρώ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook