"Θα πρέπει να αντιμετωπιστεί το ζήτημα των μπαχαλάκηδων. Είναι κάτι που έχει πληγώσει τη χώρα και τη Δημοκρατία», είπε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ για τα άγρια επεισόδια της Νέας Σμύρνης.

«Καλλιεργείται μία ένταση ιδιαιτέρως τοξική για τις βάσεις της κοινωνίας που δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα κάθε Έλληνα πολίτη την ώρα που η πανδημία είναι εδώ με όλες τις συνέπειες» δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο Παύλος Χρηστίδης, αναφερόμενος στα όσα έγιναν στην Νέα Σμύρνη τις τελευταίες
ημέρες.

«Πρέπει να σταθούμε στο γεγονός ότι ο κόσμος δεν αντέχει άλλο και όσοι πήγαν στη Νέα Σμύρνη εκτός από κάποιους πολύ συγκεκριμένους οι οποίοι προκάλεσαν αυτά τα γεγονότα αισθάνονται μεγάλη πίεση η οποία οφείλεται και στο περιστατικό της Κυριακής αλλά και στο ότι βρισκόμαστε σε παρατεταμένο lockdown.» υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος.

Μεταφέροντας ο ίδιος και την κεντρική γραμμή του κόμματος του, δήλωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έπρεπε να κάνει το διάγγελμα του την περασμένη Κυριακή ή τουλάχιστον να κάνει αναφορά στα γεγονότα της Κυριακής.

Σε ότι αφορά τα έκτροπα που σημειώθηκαν την Τρίτη το βράδυ δήλωσε ότι «προφανώς και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί το ζήτημα των μπαχαλάκηδων. Είναι κάτι που έχει πληγώσει τη χώρα και τη Δημοκρατία».

Υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να ξεχνάμε τι συνέβη στην πατρίδα μας το 2010 και 2011. Η χώρα τα πλήρωσε πολύ
ακριβά. Επομένως δε μπορεί η ΝΔ που είναι κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι αξιωματική αντιπολίτευση να βγάλουν τα  πολιτικά μαχαίριακαι να ξεκαθαρίσουν λογαριασμούς με τους όρους ενδεχομένως του ’10 και του ’11. Είναι τώρα η ώρα να αφήσουν πίσω το διχασμό και να δημιουργήσουν πλαίσιο ανταλλαγής επιχειρημάτων».

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι περιμένει από τη συζήτηση την Παρασκευή στη Βουλή όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα για τα περιστατικά αστυνομικής βίας, δήλωσε : «εάν πάμε σε μία συζήτηση όπως την προηγούμενη εβδομάδα με ακραίες φράσεις όπου ο ένας θα είναι τρομοκράτης και ο άλλος χουντικός το μόνο που θα κερδίσει είναι η αμφισβήτηση του πολιτεύματος, της κοινωνικής ειρήνης, της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις