Ερωτήματα για τις σχέσεις της κυβέρνησης με την Ελληνική αστυνομία θέτει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης

Με αφορμή το φακέλωμα των πολιτών και τα βίντεο από αστυνομικά drone, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης, κάνει λόγο για εκλεκτικές σχέσεις της κυβέρνησης με την Ελληνική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει, υπάρχει «ένα νέο φακέλωμα των πολιτών» από την ΕΛ.ΑΣ., το οποίο κάποιος επεξεργάζεται, ώστε «αν χρειαστεί να φτάσει ένα πλήρες “βιογραφικό” στην Κυβέρνηση και τους Βουλευτές της (βλ. κ. Κυρανάκη)».

Η δήλωση Κριθαρίδη:

Φαίνεται πως η ΝΔ έχει εκλεκτικές σχέσεις με την Ελληνική Αστυνομία, τόσο εκλεκτικές μάλιστα που απόρρητα δεδομένα της ΕΛ.ΑΣ. πότε καταλήγουν σε κυβερνητικούς βουλευτές και πότε σε κυβερνητικές «τρολοσελίδες». Υπάρχει λοιπόν, όπως καταλαβαίνουμε τις τελευταίες μέρες, κατ’ αρχάς ένα νέο φακέλωμα των πολιτών ακόμα και με κοινωνικά και πολιτικά φρονήματα από την ΕΛ.ΑΣ., το οποίο μάλιστα κάποιος επεξεργάζεται, ώστε αν χρειαστεί να φτάσει ένα πλήρες “βιογραφικό” στην Κυβέρνηση και τους Βουλευτές της (βλ. κ. Κυρανάκη).

Παράλληλα όμως, βλέπουμε στην επίσημη σελίδα των πληρωμένων τρόλς της ΝΔ, τη γνωστή μας ομάδα «ευήθειας», να αναπαράγεται βίντεο από τη χθεσινή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη, το οποίο καταφανώς έχει τραβηχτεί από drone της ΕΛ.ΑΣ.. Τι συμβαίνει λοιπόν με τις σχέσεις της κυβερνητικής παράταξης με την Αστυνομία; Για ποιο λόγο η ΕΛ.ΑΣ. φακελώνει με αυτόν τον τρόπο τους πολίτες; Και τέλος πώς αυτά τα στοιχεία φτάνουν σε κυβερνητικά στελέχη ή μέσα χυδαίας προπαγάνδας της;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook