Σε μια αιχμηρή ανακοίνωση ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «ποντάρει στην καταστολή και στον αυταρχισμό για να ξεφύγει από την αποτυχία του σε πανδημία και οικονομία».

Η δήλωση αυτή του εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης έρχεται σε απάντηση προηγούμενης ανακοίνωσης της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελείας Πελώνη, η οποία καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα ότι «επενδύει στον διχασμό και στην πόλωση». Η κα Πελώνη εξαπέλησε δριμεία κριτική προς τον Αλέξη Τσίπρα καλώντας τον να πάρει θέση τόσο για «τις συνεχείς διαδηλώσεις εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού» όσο και «για το αν δέχεται το ρίσκο που αφορά την υγεία των άλλων και όχι τη δική του».

«Αν η κα Πελώνη έχει αμφιβολίες για το ποιος διχάζει, δεν έχει παρά να ρίξει μια ματιά στο πρωτοφανές αρνητικό, για εν ενεργεία πρωθυπουργό, ισοζύγιο μηνυμάτων στην επίσημη σελίδα του κ. Μητσοτάκη στο Facebook» απαντά ο κ. Ηλιόπουλος.

Στη συνέχεια, τονίζει ότι η πολιτική της κυβέρνησης είναι «αδιέξοδη και επιθετική για την κοινωνία» η οποία «είναι αυτή που γεννά τις αντιδράσεις».

Στο πλαίσιο αυτό, σημείωσε ότι έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που «ανακοινώνει lockdown μέσα στο lockdown και οδηγεί τους ανθρώπους να ρισκάρουν καθημερινά όταν συνωστίζονται στα μέσα μεταφοράς και τους χώρους εργασίας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook