Επεισόδιο δημιουργήθηκε στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, στην διάρκεια της εκδήλωσης αιμοδοσίας που διοργάνωσε το πολιτικό γραφείο της βουλευτού Αχαΐας της ΝΔ, Χριστίνας Αλεξοπούλου, με αφορμή την ημέρα της γυναίκας.

Την ίδια ώρα γυναίκες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο πραγματοποιούσαν συγκέντρωση και στη συνέχεια έκαναν πορεία. Όταν είδαν την κ. Αλεξοπούλου άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον της και υπήρξε αναστάτωση. Μάλιστα, κάποιες εξ αυτών πλησίασαν προς το σημείο που βρισκόταν η βουλευτής. Η κ. Αλεξοπούλου φυγαδεύτηκε από το σημείο από στελέχη του πολιτικού της γραφείου.

Η ίδια βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Κοινωνία Ώρα MEGA και μίλησε για την περιπέτειά της.

«Για να τιμήσουμε την ημέρα της γυναίκας συγκεντρωθήκαμε πολλοί σύλλογοι γυναικών και με τη συνδρομή νοσοκομείων οργανώσαμε αιμοδοσία στην πλατεία Γεωργίου. Στο σημείο βρέθηκαν κυρίες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, αρχικά σε μία απόσταση. Λέγοντας χυδαία συνθήματα, άρχισαν να πλησιάζουν προς το μέρος μας, κρατώντας καδρόνια. Δεν ήταν πολιτική η εκδήλωσή μας. Αναγκάστηκα να φύγω από το σημείο όταν έφτασαν πολύ κοντά μας. Χτυπούσαν ρυθμικά τα κοντάρια στην πλατεία και δημιουργούσαν ένταση. Αποχώρισα για να συνεχιστεί η αιμοδοσία», είπε χαρακτηριστικά η κ. Αλεξοπούλου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook