“Αφού ήξερε τα προβλήματα και τις παθογένειες τόσων ετών γιατί δεν παραιτήθηκε αμέσως μετά το έγκλημα ;”, αναρωτιέται ο Νίκος Πλακιάς αναφερόμενος στον Κώστα Γενηδούνια

Με μια ανάρτηση – καταπέλτη σχολιάζει ο Νίκος Πλακιάς, ο πατρέρας των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή του στην τραγωδία των Τεμπών, τις δηλώσεις του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου για την την απόλυση του Κώστα Γενιδούνια από τη Hellenic Train.

‘Όπως έγραψε ο Νίκος Πλακιάς στην ανάρτηση του απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Μάλλον @SFamellos δεν είσαι αρκετά ενήμερος. Αφού ήξερε τα προβλήματα και τις παθογένειες τόσων ετών γιατί δεν παραιτήθηκε αμέσως μετά το έγκλημα (σ.σ. ο Κώστας Γενηδούνιας); Γιατί παρέμεινε στην θέση του; Και συνέχιζε να πληρώνεται από τους δολοφόνους των παιδιών μου; Είναι πολλά τα λεφτά, Σωκράτη!!!»

Συνεχίζοντας την ανάρτησή του, ο κ. Πλακιάς κατηγόρησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι χρησιμοποιεί τη θέση του για πολιτικά οφέλη: «Αλλά και η θέση σας βολεύει για να την χρησιμοποιήσετε για πολιτικά οφέλη. Ντροπή!!! Αν γνώριζες τον ρόλο του συγκεκριμένου στο έγκλημα των ΤΕΜΠΩΝ θα ντρεπόσουν να κάνεις τέτοιες δηλώσεις. Πλυντήριο στον Σπίρτζη; Πλυντήριο και στον Γενηδουνιά; Από εμένα λευκή επιταγή δεν θα πάρει κανένας».

Αναλυτικά η ανάρτηση Πλακιά
Μάλλον @SFamellos δεν είσαι αρκετά ενήμερος.
Αφού ήξερε τα προβλήματα και τις παθογένειες τόσων ετών γιατί δεν παραιτήθηκε αμέσως μετά το έγκλημα ;
Γιατί παρέμεινε στην θέση του ;
Και συνέχιζε να πληρώνεται από τους δολοφόνους των παιδιών μου ;
Είναι πολλά τα λεφτά Σωκράτη !!!
Αλλά και η θέση σας βολεύει για να την χρησιμοποιήσετε για πολιτικά οφέλη .
Ντροπή !!!
Αν γνώριζες τον ρόλο του συγκεκριμένου στο έγκλημα των ΤΕΜΠΩΝ θα ντρεπόσουν να κάνεις τέτοιες δηλώσεις .
Πλυντήριο στον Σπιρτζη ;
Πλυντήριο και στον Γενηδουνια;
Από εμένα λευκή επιταγή δεν θα πάρει κανένας .

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook