«Ναι» σε 6 προτάσεις του Γ. Αυτιά από το Ευρωκοινοβούλιο

Οι προτάσεις αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη χρηματοδότηση των θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων, την ενίσχυση της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας, την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την οικονομική ενδυνάμωση των περιφερειών.
To Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην Ολομέλεια του Στρασβούργου, υιοθέτησε στο τελικό κείμενο της έκθεσης για το πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο δηλαδή στον επικείμενο επταετή προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μία σειρά από μέτρα που είχε προτείνει ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αυτιάς, στην Επιτροπή Προϋπολογισμού.
Οι προτάσεις αυτές περιλαμβάνουν τη χρηματοδότηση των θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων, την ενίσχυση της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας, την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την οικονομική ενδυνάμωση των περιφερειών ώστε οι περιφέρειες να έχουν ισχυρότερο ρόλο, όπως επίσης και τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης αλλά και την ενίσχυση όσων έχουν πληγεί από τις φυσικές καταστροφές.
Η παρέμβαση του Γ. Αυτιά είναι η εξής:
«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, Αγαπητέ κ. Επίτροπε.
Τα επόμενα 7 έτη θα είναι καθοριστικά για την οικονομική πολιτική της Ευρώπης και των χωρών μας. Η Άμυνά μας και η θωράκισή της από τρίτες χώρες που απειλούν Ευρωπαϊκές χώρες.
Η χρηματοδότηση της φύλαξης των συνόρων
Η στέγαση και η λύση στο δημογραφικό
Η εξασφάλιση καλύτερων μισθών και συντάξεων
Η ενίσχυση των περιφερειών και των Δήμων
Οι άμεσες αποζημιώσεις από καταστροφές
Η τιθάσευση της ακρίβειας και υψηλών τιμών ρεύματος.
Όλα αυτά αποτελούν τις βασικές μας προτεραιότητες».
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Σοφία Φυρού αποκάλυψε ότι έκανε διπλή μαστεκτομή – To μήνυμα της για την πρόληψη
- To BHMA – Μαθητικές εφημερίδες: Αυτή την Κυριακή «ΤΟ ΒΗΜΑ της Ευρώπης»
- Επεισοδιακή συνέντευξη της Κωνσταντοπούλου στο Action24 – Πήγε με καθυστέρηση, κατήγγειλε του δημοσιογράφους για αγένεια (βίντεο)
- Opaponline.gr: Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν από ένα ταξίδι* αξίας 1.000 ευρώ – Δωρεάν συμμετοχή στην κλήρωση*
- Κονκλάβιο: Μαύρος καπνός ξανά – Χωρίς αποτέλεσμα και η τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή του Πάπα
- Στ.Κασσελάκης: Καταδικάστηκε σε 30 μήνες φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 50.000 για παραβίαση του νόμου περί πόθεν έσχες
- Θεσσαλονίκη: «Δεν θα πώ ποιος μου έδωσε τα χρήματα να νοικιάσω το σπίτι», είπε ο 36χρονος ενοικιαστής της γιάφκας – Διώκεται για κακουργήματα
- To MEGA την κορυφή της τηλεθέασης την Τετάρτη 7 Μαΐου με τον αγώνα Παρί Σερμέν – Άρσεναλ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook