Επίθεση στην κυβέρνηση για τις αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος από τον Σωκράτη Φάμελλο με ένα βίντεο στο Tik Tok.

Βολές κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τις αυξήσεις στους επερχόμενους λογαριασμούς ρεύματος εξαπέλυσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Φάμελλος, «το φετινό καλοκαίρι ο καύσωνας έχει δοκιμάσει τις αντοχές όλων μας, αλλά αυτό που θα πονέσει όλους τους πολίτες είναι ο λογαριασμός του ρεύματος».

Αναλυτικά η ανάρτηση:
Το φετινό καλοκαίρι ο καύσωνας έχει δοκιμάσει τις αντοχές όλων μας, αλλά αυτό που θα πονέσει όλους τους πολίτες είναι ο λογαριασμός του ρεύματος.

Για αυτούς που έχουν κλιματισμό, γιατί πολλοί συμπολίτες μας δεν έχουν καν αυτή τη δυνατότητα.

Η ΝΔ ήταν …πολύ απασχολημένη με την κλοπή των χρημάτων των αγροτών στον ΟΠΕΚΕΠΕ και δεν ευκαιρούσε να πάρει μέτρα για την ενεργειακή κρίση.

Από το 2015 έως το 2019 με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο λογαριασμός του ρεύματος δεν αυξήθηκε ούτε 1 ευρώ.
Αντίθετα με τη ΝΔ, η ΔΕΗ ιδιωτικοποιήθηκε και η κιλοβατώρα έχει ήδη αυξηθεί 50% και αναμένεται κι άλλη αύξηση.

Η ΔΕΗ το 2024 είχε κέρδη 1,8 δισεκατομμύρια, αλλά οι καταναλωτές δεν ωφελούνται.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει συγκεκριμένες προτάσεις:

1. Δημόσια ΔΕΗ,

2. Έλεγχος των τιμών στην αγορά ρεύματος,

3. Κόψιμο των υπερκερδών.

Ο κ. Μητσοτάκης ούτε θέλει, ούτε μπορεί. Για αυτό η χώρα έχει ανάγκη μια άλλη κυβέρνηση, που θα ασχολείται με τους πολλούς και όχι με το βόλεμα των λίγων.

@sokratisfamellos

Ο καύσωνας έχει δοκιμάσει τις αντοχές όλων μας, αλλά αυτό που θα πονέσει όλους τους πολίτες είναι ο λογαριασμός του ρεύματος. Η ΝΔ ήταν …πολύ απασχολημένη με την κλοπή των χρημάτων των αγροτών στον ΟΠΕΚΕΠΕ και δεν ευκαιρούσε να πάρει μέτρα για την ενεργειακή κρίση. Ο κ. Μητσοτάκης ούτε θέλει, ούτε μπορεί.

♬ πρωτότυπος ήχος – Σωκράτης Φάμελλος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook