Μπακογιάννη: Μονομερείς αξιώσεις δεν υπάρχουν στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα πρέπει να ξαναπάει στις διερευνητικές, τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ 100.3, η βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Η βουλευτής εκτίμησε πως πρέπει να δούμε από εκεί και πέρα πως θα λειτουργήσει η Τουρκία. «Η Τουρκία δυσκολεύτηκε να κάτσει στο τραπέζι των διερευνητικών» πρόσθεσε.
Η κυρία Μπακογιάννη, δήλωσε ότι είναι της άποψης ότι δεν υπάρχουν ποτέ «κατάλληλες» στιγμές απαντώντας στο ερώτημα για το κατά πόσο είναι καλή, η τωρινή χρονική συγκυρία για να πραγματοποιηθούν διερευνητικές.
«Στην φάση αυτή εμείς βάλαμε έναν όρο, ο όρος ήταν να επιστρέψει το Oruc Reis στην Τουρκία και επέστρεψε» υπενθύμισε η βουλευτής.
«Μονομερείς αξιώσεις δεν υπάρχουν στο διεθνές δίκαιο» τόνισε η κυρία Μπακογιάννη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Βέλγιο: Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με τρένο – Αναφορές για τέσσερις νεκρούς, ανάμεσά τους δύο ανήλικοι
- Καρυστιανού: Κατέθεσε στον Άρειο Πάγο την ιδρυτική διακήρυξη της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» – «Καλούμε όσους θέλουν την αλλαγή να έρθουν δίπλα μας» (βίντεο)
- Μητσοτάκης στο υπουργικό: Πολιτική Βαβέλ με τα νέα κόμματα, παρατείνεται και τον Ιούνιο η επιδότηση στο diesel
- Ντοκιμαντέρ «Στο χιλιοστό»: Το plan B για το Grexit με κωδικό «Αλβανία» – Ο Γιούνκερ πρότεινε στον Τσίπρα να φορολογήσει τους εφοπλιστές και αρνήθηκε (βίντεο)
- Δημοσκόπηση Interview: Στο 29,5% η ΝΔ, δεύτερο το κόμμα Τσίπρα, τέταρτη η Καρυστιανού
- Μυτιλήνη: Βίντεο –σοκ από το τροχαίο με νεκρούς δύο νέους, 16 και 18χρόνων – Η μηχανή προσέκρουσε σε κράσπεδο και κολώνα
- Τραγωδία στον Χολαργό: Πυροβόλησε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε – Η γυναίκα νοσηλεύεται τραυματισμένη
- ΗΠΑ και Ιράν εργάζονται για την επίλυση των διαφορών σε πυρηνικά ζητήματα και κυρώσεις, λένε Αμερικανοί αξιωματούχοι – Τι προβλέπει το προσχέδιο της συμφωνίας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook