Zωή Κωνσταντοπούλου έξαλλη στη Βουλή : Επιτέθηκε σε Μπακογιάννη και Γεροβασίλη – «Είσαι υστερική» της απάντησε η Ντόρα

«Θύμωσε» με τον «χρονοκόφτη» στις ομιλίες στη Βουλή, φωτογράφιζε με το κινητό της την Μπακογιάννη, επιτέθηκε στην Όλγα Γεροβασίλη. Μίλησε για «Μαρίες Αντουανέτες και Λουδοβίκους»
Χάος επικράτησε στην αίθουσα συνεδρίασης των μελών της Διάσκεψης των προέδρων της Βουλής με την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου να εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά πάντων με αφορμή την απόφαση να επιβληθεί “χρονοκόφτης” στα μικρόφωνα της Ολομέλειας.
Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο όταν όπως καταγγέλλουν μέλη της Διάσκεψης, που γινόταν κεκλεισμένων των θυρών, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας θεώρησε σκόπιμο να υψώσει το κινητό της τηλέφωνο προκειμένου να βιντεοσκοπήσει – φωτογραφήσει την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.
Συγκεκριμένα, η κα Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε στην βουλευτή και πρώην υπουργό της ΝΔ απευθύνοντας βαρύτατες κατηγορίες για την υπόθεση Siemens για το τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε όχημα της ασφάλειάς της κ.α. Σε εκείνο το σημείο η κα Μπακογιάννη γύρισε την καρέκλα της και την κοιτούσε με αποτέλεσμα η κα Κωνσταντοπούλου να σηκώσει το κινητό της και να την καταγράψει. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρο της Βουλής Ολγα Γεροβασίλη η οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα.
«Αυτό είναι απαράδεκτο! Τι είναι αυτά τα πράγματα; Αυτό είναι επίθεση. Να βγάζουμε φωτογραφίες μέσα στη Διάσκεψη;» ανέφερε χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα να μπει και η ίδια στο στόχαστρο της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας. «Τέτοια είσαι κι εσύ. Τους καλύπτεις!” είπε ενώ επέκτεινε την κριτική της προς το σύνολο των μελών της αντιπολίτευσης υποστηρίζοντας ότι “ξεπλένουν” την κυβέρνηση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η κα Μπακογιάννη αποκάλεσε “υστερική” την κα Κωνσταντοπούλου.
Λίγο αργότερα στο περιστύλιο της Βουλής , η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε στις κάμερες για τον «κόφτη» στις ομιλίες των βουλευτών στο Κοινοβούλιο, πως πρόκειται για «φασιστική πρωτοβουλία της κυβέρνησης με την ανοχή της αντιπολίτευσης που έριξε νερό στο μύλο της λογοκρισίας». Μάλιστα, χαρακτήρισε την Ντόρα Μπακογιάννη ως «Μαρία Αντουανέτα» και τον πρωθυπουργό «Λουδοβίκο», για να συμπληρώσει ότι «η Βουλή είναι των πολιτών και όχι των Λουδοβίκων και των Αντουανετών
Ολες οι Ειδήσεις
- Δημοσκόπηση Pulse: Στο 15,5% το προβάδισμα της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ – Διχασμένοι οι πολίτες για το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη
- Κορωπί: Άγριος ξυλοδαρμός 40χρονης από τον σύντροφο της μπροστά στα ανήλικα παιδιά της – Νοσηλεύεται διασωληνωμένη
- Καίτη Γκρέυ: Δημοσιεύτηκε η διαθήκη της – Μοναδικός κληρονόμος της ο εγγονός της
- Ιωάννα Τούνη: Σου αξίζει κάποιος να σου φέρεται όμορφα, από μ@@@κες χορτάσαμε (βίντεο)
- Διάρρηξη στο Λούβρο: «Θα φύγουν, θα φύγουν» -Βίντεο με πλάνα από τους ληστές που εγκαταλείπουν το μουσείο με τα κοσμήματα – εθνικούς θησαυρούς της Γαλλίας
- Reuters: Η Κίνα και η Ινδία αναστέλλουν τις αγορές ρωσικού πετρελαίου μετά τις κυρώσεις Τραμπ
- «Η Ελλάδα ψηφίζει»: Με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο- Oι ερωτικές συμβουλές έφεραν 7.000 ευρώ στους νικητές (βίντεο)
- Zωή Κωνσταντοπούλου έξαλλη στη Βουλή : Επιτέθηκε σε Μπακογιάννη και Γεροβασίλη – «Είσαι υστερική» της απάντησε η Ντόρα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook