Κωνσταντοπούλου: Πήρα το βιβλίο Τσίπρα για να δω τι γράφει για το Μάτι, είναι εξοργιστικό το απόσπασμα (βίντεο)
Αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα «πολιτικό απατεώνα» και τόνισε ότι «είναι υποχρέωση μας να μην αφήσουμε τον κόσμο να εξαπατηθεί ξανά».
Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» κι αναφερόμενη στο θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων, δήλωσε κατηγορηματικά ότι «είμαστε ξεκάθαρα με τους αγρότες και κατά συνέπεια στηρίζουμε τα μπλόκα τους, αφού αυτό είναι το όπλο τους να διεκδικούν».
Όπως είπε στον ΑΝΤ1 για τον πρώην πρωθυπουργό «δεν μπορεί να αφήσουμε ξανά τον κόσμο στα νύχια απατεώνων. Ο Τσίπρας είναι ένας πολιτικός απατεώνας» προσθέτοντας ότι το βιβλίο του «είναι μια άπελπις προσπάθεια να μαζέψει χρήματα».
Η ίδια αποκάλυψε ότι ξεκίνησε να διαβάζει το βιβλίο Τσίπρα «όχι τόσο για το τι έγινε το 2015, γιατί ξέρω ότι πρόδωσε, αλλά για να δω τι έχει γράψει για το Μάτι».
«Εγώ και ο Διαμαντής Καραναστάσης στις 6 Αυγούστου του 2018 ήμασταν οι πρώτοι που καταθέσαμε μήνυση για κακούργημα. Είναι έγκλημα που παραμένει ατιμώρητο, πήγαν 4 στη φυλακή αυτοί που κάθονταν δίπλα τον Τσίπρα. Είναι εξοργιστικό το κομμάτι αυτό (σ.σ. του βιβλίου). Ένας άνθρωπος που θα έπρεπε να ζητάει γονυπετής συγγνώμη όχι μόνο γιατί άφησε τον κόσμο απροστάτευτο αλλά και γιατί έστησε την κακοπαιγμένη παράσταση ενώ γνώριζαν ότι είχαν καεί 50 με 60 άνθρωποι» ανέφερε η κυρία Κωνσταντοπούλου.
«Την ώρα που ο Τσίπρας έκανε τον ανήξερο στις κάμερες κάποιοι ήταν στη θάλασσα και δεν πήγαιναν σωστικά μέσα για να μην ανασύρουν και νεκρούς και καταγραφούν. Ο λαός εξαπατήθηκε οικτρά, δέσμευσή μου είναι να μην συμβεί ξανά αυτό» πρόσθεσε η κυρία Κωνσταντοπούλου.
Ερωτηθείσα για τους αγρότες, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είπε «τα μπλόκα και τα τρακτέρ είναι το μέσο του βιοπορισμού και του αγώνα τους. Δεν έχουν άλλη επιλογή οι άνθρωποι αυτοί τη στιγμή που τους περιφρονεί η κυβέρνηση και τους αφήνει σε αναμονή για να εισπράξουν τα προς το ζην».
Η κυρία Κωνσταντοπούλου, υποστήριξε ότι για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, «ευθύνεται η εγκληματική οργάνωση της ΝΔ, με επικεφαλής τον Μητσοτάκη», διευκρινίζοντας πως «προφανώς δεν ευθύνονται όλα τα στελέχη της ΝΔ, καθώς πολλά είναι τα μέλη της τα οποία επίσης διαμαρτύρονται για όλα αυτά που συμβαίνουν».
Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε
Ολες οι Ειδήσεις
- Στην αντεπίθεση ο Ανεστίδης: Απειλεί με μηνύσεις, ζητάει και τα ρέστα για τις χυδαίες δηλώσεις κατά Μητσοτάκη – Μου έκαναν… μοντάζ!”
- Άγρια δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Νεκρός 50χρονος πρόεδρος κοινότητας – Έγκλημα πάθους βλέπουν οι αρχές – Ομολόγησε ο δράστης
- Μητσοτάκης για Καρυστιανού: Μεγάλη απόσταση ανάμεσα στο να είσαι γονιός θύματος και αρχηγός κόμματος – Στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου η συνάντηση με Ερντογάν – Χοντράδα οι δηλώσεις Ράμα
- Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα 15,2 μονάδων της ΝΔ – Η Μαρία Καρυστιανού πιέζει Τσίπρα, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ
- Καιρός: Χιόνια, βροχές και πολικό ψύχος «χτυπούν» την χώρα από σήμερα – Έρχεται νέο χαμηλό βαρομετρικό
- Η Αποστολάκη ρωτά μάρτυρα, που είχε προτείνει η ίδια , ποιος τον κάλεσε στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ (βίντεο)
- «Την κούρεψε ο πατέρας της όταν του ζήτησε να πάει κομμωτήριο», νέες μαρτυρίες για την 16χρονη Λόρα που παραμένει άφαντη – «Ήθελε να φύγει με τη μητέρα της»
- Περικλής Κονδυλάτος: Τα φιλιά στο στόμα με μυστηριώδη γυναίκα – Φωτογραφίες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook