Καμμένος: Η συμφωνία των Πρεσπών ήταν το μεγαλύτερο λάθος του Τσίπρα, γι’ αυτό έφυγα από την πολιτική (βίντεο)
Ο Πάνος Καμμένος προέβλεψε σύγκρουση ατλαντιστών με ευρωπαϊστές, ενώ αναφερόμενος στις προσεχείς εκλογές εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία.
Το μεγαλύτερο λάθος του Αλέξη Τσίπρα χαρακτήρισε τη Συμφωνία των Πρεσπών ο πρώην υπουργός Πάνος Καμμένος, εξηγώντας ότι η συμφωνία ήταν και ο λόγος για τον οποίο αποχώρησε από την πολιτική.
«Αυτό το οποίο δεν μπόρεσα να ανατρέψω και γι’ αυτό έφυγα από την πολιτική ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών. Και θεωρώ ότι ήταν αυτό το μεγαλύτερό του λάθος», ανέφερε ο κ. Καμμένος, μιλώντας στην ΕΡΤ.
Μάλιστα, υποστήριξε ότι η αποχώρηση από την πολιτική ήταν και ο μόνος τρόπος που είχε για να δείξει την αντίδρασή του. «Γι’ αυτό αποσύρθηκα από την πολιτική και τα υπουργεία και αρχηγός κόμματος ήμουν και έφυγα γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να αντιδράσω», πρόσθεσε.
Καμμένος για Τσίπρα: Η συμφωνία των Πρεσπών ήταν το μεγαλύτερο του λάθος – Για αυτό αποσύρθηκα από την πολιτική pic.twitter.com/iFQgTxFG4T
— ΕΛΛΑΔΑ 24 (@ellada24) December 7, 2025
Αν ο χώρος δεν καλύπτεται, θα επιστρέψω
Ερωτηθείς για το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε: «Επειδή αυτή τη στιγμή οι γεωπολιτικές αλλαγές οδηγούν τη χώρα σε μια καινούργια μέρα, θα υπάρξει η ανάγκη να συγκρουστούν οι ατλαντιστές με τους ευρωπαϊστές. Αυτό είναι, πιστεύω το επόμενο ερώτημα». Και όπως εκτίμησε στις προσεχείς εκλογές δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία, γι’ αυτό, όπως είπε, «πρέπει να ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι».
Σχετικά με ενδεχόμενη επιστροφή του στην πολιτική, ο Καμμένος δήλωσε ότι ο πατριωτικός χώρος που -όπως είπε- εκφράζει, είναι διασπασμένος: «Υπάρχουν πολλά στοιχεία στη Νέα Δημοκρατία, υπάρχει ο Βελόπουλος, υπάρχουν άλλοι οι οποίοι βρίσκονται ανεξάρτητοι. Δείτε πόσοι ανεξάρτητοι στη Βουλή σήμερα. Θωρώ ότι αυτός ο πατριωτικός χώρος πρέπει να συμπλεύσει», σημείωσε.
Ερωτηθείς εάν βλέπει να είναι αυτός ηγέτης δήλωσε «εάν χρειαστεί θα το κάνω». Και πρόσθεσε: «Εάν δω ότι ο χώρος αυτός δεν καλύπτεται, θα ασχοληθώ». Όπως είπε, η Νέα Δημοκρατία σήμερα δεν καλύπτει τις ανάγκες ενός τμήματος των πολιτών: «Η Νέα Δημοκρατία αυτή τη στιγμή καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του σημιτικού ΠΑΣΟΚ με το οποίο εγώ αντιπαρατέθηκα».
Ολες οι Ειδήσεις
- Και οι κρίσιμες ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές είναι στον ΣΚΑΪ
- Εκλογές στο Ισραήλ – Exit polls : Νετανιάχου και Άιζενκοτ σε αδιέξοδο καθώς και τα δύο μπλοκ δεν καταφέρνουν να εξασφαλίσουν πλειοψηφία
- Pizza Fan: Προφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτης Κωνσταντίνος Αντάρας – Σε κατ’ οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι» ο υπαρχηγός Δημήτρης Ηλιόπουλος
- «THE BALLBOYS»: Η νέα post game εκπομπή του ΣΠΟΡ FM TV
- Οι Αθλητικές Ακαδημίες Allwyn στο 8ο KIDOT Festival: Μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία για παιδιά και γονείς
- Οι«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Σαρδηνία, αυτή την Κυριακή στις 17:30, στο OPEN
- Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή για ψευδή καταμήνυση, η γυναίκα που είχε καταγγείλει για βιασμό τον Πέτρο Φιλιππίδη – Οι δηλώσεις του ηθοποιού (βίντεο)
- Λαϊκό Λαχείο: Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου η ειδική κλήρωση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου – Στη μισή τιμή οι διαθέσιμοι λαχνοί και έπαθλο 150.000 ευρώ στον μεγάλο νικητή
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook