Ξέσπασε σε κλάματα η Ελεονώρα Μελέτη στο Ευρωκοινοβούλιο: Έχω υπάρξει θύμα κακοποίησης σε σχέση μου, απλά ήμουν τυχερή
“Έχω και εγώ τα δικά μου βιώματα, βέβαια εγώ ήμουν πολύ πιο τυχερή. Έβλεπα, ήξερα, μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», εξομολογήθηκε.
«Λύγισε» η Ελεονώρα Μελέτη στη συζήτηση για τις γυναικοκτονίες που έγινε χτες 14 Ιανουαρίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μιλώντας για την κακοποίηση, αποκαλύπτοντας ότι και η ίδια έχει υπάρξει θύμα αλλά μπορεσε και το αντιμετώπισε.
Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πήρε τον λόγο σε συζήτηση για τις γυναικοκτονίες, που διοργανώθηκε την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου από τον ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη. Κατά την τοποθέτησή της, ανέφερε ότι δεν μπορεί να κατανοήσει τον πόνο μιας μητέρας που έχει χάσει το παιδί της, καθώς δεν έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο, ωστόσο προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας ότι η ίδια έχει υπάρξει θύμα κακοποίησης.
Πιο αναλυτικά, η Ελεονώρα Μελέτη είπε συναισθηματικά φορτισμένη: «Δεν υπάρχει έγκλημα πάθους, υπάρχει έγκλημα. Είμαι εδώ ως μητέρα, γιατί μεγαλώνω και εγώ μια κόρη. Είναι μόλις 7 χρονών και αναρωτιέμαι αν το δικό μου το παιδί θα έρθει ποτέ αντιμέτωπο ή όχι, με κάτι σαν κι αυτό που ζήσατε εσείς. Δεν μπορώ να σας καταλάβω. Είναι ψέμα όταν λέει μια μάνα ότι εγώ καταλαβαίνω μια άλλη μάνα που έχασε το παιδί της. Δεν μπορεί να την καταλάβει. Αυτός ο πόνος δεν είναι λογικός, δεν είναι βιώσιμος, δεν είναι δυνατόν να τον αντέξει κανείς. Φαντάζομαι γιατί δεν ξέρω και εύχομαι να μη μάθω. Είμαι εδώ όμως ως γυναίκα, η οποία έχει υπάρξει θύμα κακοποίησης στη σχέση της. Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα ότι θα ασχοληθώ με τα γυναικεία δικαιώματα και ότι θα υπερασπίζομαι τις γυναίκες. Έχω και εγώ τα δικά μου βιώματα, βέβαια εγώ ήμουν πολύ πιο τυχερή. Έβλεπα, ήξερα, μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου».
Ολες οι Ειδήσεις
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 93-86: Πολύ σκληρός για να πεθάνει!
- Συνελήφθη 32χρονος στο Ωρωπό – Βασάνιζε και βίαζε τη γυναίκα του – Τραβούσε βίντεο και τα δημοσίευε στο διαδίκτυο – «Κοιτάξτε πώς κλαίει», χλεύαζε
- Ηλιάννα Ζέρβα: Το μαγευτικό βιντεοκλίπ στη Φολέγανδρο για το «Τρέξτε» δια χειρός Θέμη Αδαμαντίδη
- Σάκης Κατσούλης: Η φωτογραφία με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να κρατά αγκαλιά τον νεογέννητο γιο τους
- Ναταλία Δραγούμη: Βίωσα μία κακοποιητική σχέση αλλά δεν το είχα αναγνωρίσει, βασανιζόμουν
- Μητσοτάκης: Ο θίασος της αντιπολίτευσης δεν θέλει να κυβερνήσει, αλλά να εξαντλήσει την Ελλάδα – Στόχος της ΝΔ αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή (βίντεο)
- Ημέρα εθελοντικής δράσης από το Allwyn Care στις 16 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Μια ευκαιρία να προσφέρεις, δύο τρόποι να βοηθήσεις: Αιμοδοσία και εγγραφή νέων δοτών μυελού των οστών
- Φάμελλος σε Πολάκη: Η ενότητα είναι η ταυτότητά μας, δίπλα στον Τσίπρα το μοναδικό σενάριο συνέχειας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook