Άδωνις Γεωργιάδης: Καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά του Λάκη Λαζόπουλου – «Δέχτηκα σφοδρή και χυδαία επίθεση» (βίντεο)
«Η επίθεση αυτή κατά την γνώμη μου ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της καλώς εννοούμενης κριτικής»,αναφέρει ο υπουργός Υγείας.
Μήνυση και αγωγή καταθέτει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κατά του Λάκη Λαζόπουλου κατηγορώντας για «σφοδρή και χυδαία επίθεση» σε βάρος τους με αφορμή τα όσα είπε ο κωμικός στη χτεσινή του εκπομπή «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο Mega.
Ο υπουργός Υγεία στην ανάρτηση του τονίζει ότι ο Λάκης Λαζόπουλος «εξαπέλυσε για πολλοστή φορά σφοδρή και χυδαία επίθεση, με ύβρεις, συκοφαντίες, υπονοούμενα και προτροπή σε βία εναντίον μου» εκτιμώντας ότι «ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της καλώς εννοούμενης κριτικής». Ακόμη σημειώνει ότι «μου προκαλεί μεγάλη ηθική βλάβη στο πρόσωπο μου, προκαλεί δικαιολογημένο φόβο στην οικογένεια μου και αποτελεί κατά την κρίση μου ποινικώς αλλά και αστικώς κολάσιμη πράξη».
Χθες στην τηλεοπτική του εκπομπή «Αλ Τσαντίρη news» που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό @MegaTvOfficial ο @LakLazopoulos μου εξαπέλυσε για πολλοστή φορά σφοδρή και χυδαία επίθεση, με ύβρεις, συκοφαντίες, υπονοούμενα και προτροπή σε βία εναντίον μου κλπ Η επίθεση αυτή κατά… pic.twitter.com/C83dPVf5Zv
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) March 5, 2026
Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:
Χθες στην τηλεοπτική του εκπομπή «Αλ Τσαντίρη news» που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό
@MegaTvOfficial ο @LakLazopoulos μου εξαπέλυσε για πολλοστή φορά σφοδρή και χυδαία επίθεση, με ύβρεις, συκοφαντίες, υπονοούμενα και προτροπή σε βία εναντίον μου κλπ Η επίθεση αυτή κατά την γνώμη μου ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της καλώς εννοούμενης κριτικής, που ως Δημόσιο πρόσωπο οφείλω να δέχομαι και προκαλεί μεγάλη ηθική βλάβη στο πρόσωπο μου, προκαλεί δικαιολογημένο φόβο στην οικογένεια μου και αποτελεί κατά την κρίση μου ποινικώς αλλά και αστικώς κολάσιμη πράξη.
Καταφεύγω στην Ελληνική Δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή κατά του κ. Λαζόπουλου και αγωγή κατά του υπευθύνου για την μετάδοση τηλεοπτικού σταθμού. Επίσης καταθέτω καταγγελία στο ΕΣΡ το μόνον αρμόδιο θεσμικό όργανο για να προστατεύσει το κοινό από τέτοιου μεγέθους χυδαιότητες κατά του τηλεοπτικού σταθμού και του παρουσιαστή του. Λυπούμαι ειλικρινά διότι αναγκάζομαι να κάνω κάτι τέτοιο, καθώς αν και ως πρόσωπο δέχομαι την σκληρότερη δημόσια κριτική, γενικά αποφεύγω τα δικαστήρια, σεβόμενος την Ελευθερία του Λόγου και της Κριτικής, αλλά εδώ πλέον δεν μου έμεινε κανένα απολύτως άλλο περιθώριο.
Ολες οι Ειδήσεις
- AllwynHellasκαι EuroleagueBasketballμαζί στον δρόμο για τη δόξα
- ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ: Τεντόγλου και Καραλής στον μεγάλο τελικό του Diamond League – Απόψε Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2026
- «Ρεπορτάζ Τώρα!» με τον Νάσο Γουμενίδη Πρεμιέρα τη Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου στις 14:15 στο OPEN
- Iός του Δυτικού Νείλου: Αττική και Θεσσαλία στο επίκεντρο της έξαρσης – «Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη», λέει η Παγώνη (βίντεο)
- Μαραθώνας: Συνελήφθησαν η κόρη και ο εγγονός της ηλικιωμένης – Η σορός της βρέθηκε τυλιγμένη σε ναϋλον στο υπόγειο του σπιτιού
- Η Ελιά στην Ευρωβουλή: Η Έλενα Κουντουρά φέρνει την ελληνική μόδα και γλώσσα στις Βρυξέλλες σε ένα eco fashion project- έκπληξη (εικόνες)
- Υπόθεση Marfin: «Όχι» από τον εισαγγελέα στο αίτημα της 46χρονης για την αποφυλάκιση της
- Το Βρετανικό Μουσείο δανείζει στη Γερμανία τα κλεμμένα Γλυπτά του Παρθενώνα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook