Π. Μαρινάκης για συνέντευξη Ανδρουλάκη: Η επίθεση κατά της Δικαιοσύνης αποτελεί προβληματική συμπεριφορά
«Κύριε Ανδρουλάκη, ο σεβασμός στη Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της δεν είναι προαιρετικός. Είναι επιβεβλημένος», το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου .
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, μέσω ανάρτησης σχολίασε την έκτακτη συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη για τις τηλεφωνικές υποκλοπές.
Στην ανάρτηση του γράφει: «Ούτε δυο μέρες δεν πέρασαν από τότε που ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έλεγε στο Forum των Δελφών και μάλιστα με βαρύγδουπο τρόπο, ότι δεν έχει επιτεθεί ποτέ σε δικαστές και ότι στο DNA του ΠΑΣΟΚ υπάρχει “ο απόλυτος σεβασμός και ο αγώνας για μια ποιοτική Δημοκρατία και για διάκριση των εξουσιών”. Δύο εικοσιτετράωρα μετά, όμως, απέδειξε ότι από τα μεγάλα λόγια στις μεγάλες επιθέσεις, είναι μια δικαστική απόφαση δρόμος.
Κύριε Ανδρουλάκη, επικίνδυνος είναι αυτός που αμφισβητεί τη Δικαιοσύνη και την καταγγέλλει με σφοδρότητα, τροφοδοτώντας ακόμα περισσότερες επιθέσεις από τον “βούρκο” του Διαδικτύου και, μάλιστα, προσωπικά σε βάρος του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Του λειτουργού ο οποίος αναδείχθηκε στη θέση του με εισήγηση της πλειοψηφίας όλων των ανώτατων Δικαστών και Εισαγγελέων της χώρας.
Θυμίζω ότι, ακόμα και όταν σύσσωμη η αντιπολίτευση εκμεταλλευόταν πολιτικά την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου -η οποία έχει ήδη εφεσιβληθεί, κανείς από την Κυβέρνηση δεν διανοήθηκε να την κρίνει αρνητικά και δημοσίως. Πολύ δε περισσότερο να επιτεθεί στον Πρωτοδίκη που την εξέδωσε.
Κύριε Ανδρουλάκη, ο σεβασμός στη Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της δεν είναι προαιρετικός. Είναι επιβεβλημένος. Σεβαστείτε, επιτέλους, το θεσμικό σας ρόλο. Και αντιληφθείτε ότι κάθε επίθεση κατά της Δικαιοσύνης αποτελεί προβληματική συμπεριφορά. Όταν, δε, η επίθεση αυτή προέρχεται προσωπικά από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, συνιστά συμπεριφορά επικίνδυνη για τη Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου».
Ολες οι Ειδήσεις
- Π. Μαρινάκης για συνέντευξη Ανδρουλάκη: Η επίθεση κατά της Δικαιοσύνης αποτελεί προβληματική συμπεριφορά
- Ν. Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Θα καταθέσει πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής – Ζητά από την αντιπολίτευση να την στηρίξει
- Madrid Open: Επιβλητικά στους “16” ο Τσιτσιπάς (βίντεο)
- Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή ανάρτηση για τον γιο της – «Ήρθες και φώτισες τις ζωές μας»
- Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας της και το ευχαριστώ στους γιατρούς του ΕΣΥ
- Κεφαλονιά: Κοκτέϊλ ναρκωτικών και αλκοόλ είχε καταναλώσει η 19χρονη Μυρτώ το μοιραίο βράδυ
- «EQ»: Καλεσμένος απόψε ο Παύλος Τσίμας στο ACTION 24
- «MarkosbyNight»: Πρωτιά στην τηλεθέαση για τον Μάρκο Σεφερλή για το «Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας», το Σάββατο 25 Απριλίου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook