Δρυμιώτης: Η Καρυστιανού θα μπει στη Βουλή, μπορεί και με διψήφιο ποσοστό, έχω αμφιβολίες αν θα μείνει δεύτερος ο Ανδρουλάκης, ο Σαμαράς δεν θα πάρει πάνω από 4% (βίντεο)

«Ο Μητσοτάκης είναι 10 χρόνια που δεν έχασε ποτέ την πρωτιά, έχει κατατροπώσει τους αντιπάλους του και θέλουμε αυτόν τον άνθρωπο να τον ξηλώσουμε, αυτό είναι στα όρια της ψυχανάλυσης» είπε ο Ανδρέας Δρυμιώτης
Τις εκτιμήσεις του για το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού, του Αλέξη Τσίπρα, του Αντώνη Σαμαρά και του ΠΑΣΟΚ διατύπωσε το πρωί της Δευτέρας ο Ανδρέας Δρυμιώτης, μιλώντας στην εκπομπή “ΣΗΜΕΡΑ” .
Για τη Μαρία Καρυστιανού αν και είπε ότι «θα έχει την τύχη του Κασσελάκη που ήταν διάττων αστέρας», εκτίμησε ότι «θα μπει στη Βουλή και μπορεί να πιάσει διψήφιο ποσοστό».
«Η Καρυστιανού είναι κάτι μεταξύ Δεξιάς και χριστιανισμού και Αγίου Όρους. Αυτή είναι η τιμωρία του Βελόπουλου, όλοι αυτοί που στήριξαν το ξυλόλιο θα τους πάρει η Καρυστιανού» πρόσθεσε ο πολιτικός αναλυτής μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «το 2015 είχε ένα αφήγημα, δεν έχει πλέον. Η αριστερά τελείωσε» ενώ με αφορμή το τελευταίο βίντεο του πρώην πρωθυπουργού με τη μπάλα στα χρώματα της Μπαρτσελόνα παρατήρησε ότι «το μπλε είναι της πατρίδας αλλά το κόκκινο είναι της Ρωσίας και της Αριστεράς. Το ότι κυβέρνησε η Αριστερά ήταν το μεγαλύτερο καλό που έκανε στον τόπο».
Όσον αφορά τον Αντώνη Σαμαρά είπε «δεν τον βλέπω… πες ότι παίρνει 3-4%, γιατί παραπάνω δεν πρόκειται να πάρει. Η Πολιτική Άνοιξη πήρε 5,8% και ήταν πολύ πιο νέος. Ξεφτιλίζεις την υστεροφημία σου μόνο και μόνο για να κάνεις κακό;».
Όπως τόνισε ο κ. Δρυμιώτης «ο Μητσοτάκης είναι 10 χρόνια που είναι κυρίαρχος στις δημοσκοπήσεις. Δεν έχασε ποτέ την πρωτιά, έχει κατατροπώσει τους αντιπάλους του και θέλουμε αυτόν τον άνθρωπο να τον ξηλώσουμε, αυτό είναι στα όρια της ψυχανάλυσης».
Κατά τον ίδιο στις εκλογές «πρώτος μακράν ο Μητσοτάκης. Έχω αμφιβολίες αν θα παραμείνει δεύτερος ο Ανδρουλάκης γιατί έχει στρίψει το κόμμα πολύ αριστερά γιατί μεταξύ του αντιγράφου και του γνήσιου όπως ο Τσίπρας, θα επιλέξει το γνήσιο. Μετά έρχεται η Καρυστιανού. Δεν αποκλείω και τέταρτο τον Ανδρουλάκη».
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις