Δημοσκόπηση Marc: Προβάδισμα 14 μονάδων της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ, μεγάλες απώλειες για Καρυστιανού
Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί την πρώτη θέση στην εκτίμηση ψήφου, ξεπερνώντας το 30% και διευρύνοντας ελαφρώς την επιρροή της σε σχέση με τον Ιούνιο, στη νέα δημοσκόπηση της Marc . Σε απόσταση αναπνοής Ελληνική Λϋση που προπορεύεται και Ελπίδα για τη Δημοκρατία.
Ισχυρό διψήφιο προβάδισμα καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της Marc, η οποία δημοσιεύεται ολόκληρη την Κυριακή στο «Πρώτο Θέμα» .
Σύμφωνα με την έρευνα της Marc, για λογαριασμό του «Πρώτου Θέματος», στην εκτίμηση ψήφου, η ΝΔ είναι στο 30,8%, ακολουθεί η ΕΛΑΣ με 16,8%, το ΠΑΣΟΚ 11%, η Ελληνική Λύση 7,5%, η Ελπίδα για τη Δημοκρατία 7,4%, το ΚΚΕ 6,7%, η Πλεύση Ελευθερίας 5,5%, η Φωνή Λογικής 3,5%, το ΜέΡΑ25 3,1%, η Νίκη 1,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 1,3%, οι Σπαρτιάτες 1,2%, οι Δημοκράτες-ΠΚ 1,1%, η Νέα Αριστερά 0,3%, Άλλο Κόμμα 2,4%.
Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να προηγείται με υπερδιπλάσιο ποσοστό από τον πλησιέστερο πολιτικό αρχηγό στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, ενώ σχεδόν δύο στους τρεις πολίτες θεωρούν δεδομένη τη νίκη της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές. Η Ν.Δ. εξακολουθεί να διαθέτει την πιο συνεκτική εκλογική βάση, το ισχυρότερο ηγετικό πλεονέκτημα και την κυρίαρχη παράσταση νίκης.
Ολες οι Ειδήσεις
- H χιουμοριστική απάντηση Μητσοτάκη στην ανάρτηση της Τούνη για τα εγκαίνια της croissanterie της στο Παρίσι
- Το GNTM 7 κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Star!
- ΑΕΚ – ΛΑΣΚ 1-0: Μάριν και Μπρινιόλι έδωσαν στην Ένωση τη νίκη στην πρεμιέρα της League Phase του Champions League
- Μαρίνα Σταυράκη κατά Γιώργου Πατούλη: «Πού να κατέβεις βρε κακομοίρη;»
- Το Ισραήλ ξεκαθαρίζει για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Υπό αποκλειστικό ελληνικό έλεγχο ο πηγαίος κώδικας που θα αναπτυχθεί
- Μητσοτάκης από την Αίγυπτο: Η Ελλάδα δεν απειλεί κανέναν – Σταθερότητα δεν σημαίνει υποχωρητικότητα ούτε ανοχή σε τετελεσμένα (βίντεο)
- «MarkosbyNight»: Μάρκος Σεφερλής – Η «Μεγάλη του Γέλιου Σχολή», Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 22:10
- Ο Γιώργος Τσαλίκης για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου: «Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν κινδυνεύει από τη μουσική»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook