Τίνα Μεσσαροπούλου – Γιώργος Μυλωνάκης στην Παναγία της Τήνου: «Όπου κι αν βρισκόμαστε θα Την τιμάμε!»
Χαμογελαστοί φωτογραφήθηκαν στο προαύλιο του ναού της Ευαγγελίστριας
Μετά την περιπέτεια της υγείας του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιώργος Μυλωνάκης περνά ένα χαρούμενο καλοκαίρι με τη σύζυγο του Τίνα Μεσσαροπούλου.
Το ζευγάρι που κάνει τις διακοπές του στην Πάρο , χτές βρέθηκε στην Τήνο για να τιμήσει τη Μεγαλόχαρη.
Ο Γιώργος Μυλωνάκης και η Τίνα Μεσσαροπούλου δεν παρέλειψαν να προσκυνήσουν στην Παναγία. Μάλιστα φωτογραφήθηκαν στην είσοδο του ναού της Ευαγγελίστριας με ένα πλατύ χαμόγελο στα πρόσωπά τους.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Τη φωτογραφία ανέβασε η σύζυγος του και δημοσιογράφος, η οποία δεν έλλειψε λεπτό από το πλευρό του στον Ευαγγελισμό , όπου νοσηλεύτηκε αλλά και στο κέντρο αποκατάστασης στην Γερμανία, όπου πήγαν για την αποθεραπεία.
Στη λεζάντα της ανάρτησης της, έγραψε :
«Μεγάλη η Χάρη Της σήμερα κι όπου κι αν βρισκόμαστε θα Την τιμάμε! «
Ολες οι Ειδήσεις
- «MEGAΣαββατοκύριακο» και «Εξελίξεις τώρα»: Πρωτιά για τις εκπομπές του Σαββατοκύριακου
- Ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο πλευρό της ΑΕΚ για League Phase του Champions League
- Ανθρώπινη παρέμβαση του Δημάρχου Αποκορώνου για τη δασκάλα που έμενε σε σκηνή με την κόρη της
- Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής 0-2: Διπλή «ροπαλιά» και πρώτη νίκη για τον «γηραιό» στη Super League – Παρέμειναν στο μηδέν οι Αρκάδες
- Σάκης Κατσούλης & Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον τριών μηνών γιό τους
- Φίλιππος Πλιάτσικας – Πυξ Λαξ: «Σκέφτηκα να τα παρατήσω, είχα ανοίξει πιτσαρία με τον αδελφό μου» (βίντεο)
- Ο Νίκος Χατζηνικολάου καλωσόρισε τη Σία Κοσιώνη στον ANT1 – «Είναι τιμή μου που θα συνεργαστώ μαζί σου»
- H Ιωάννα Τούνη ανοίγει croissanterie στο Παρίσι – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook