Κυβερνητικός εκπρόσωπος για Κουφοντίνα: Δεν δικαιούται μετακίνηση στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ο νόμος ισχύει για όλους και όλες»...
Ο νόμος είναι αυτός που καθορίζει τις προϋποθέσεις για τη μετακίνηση ενός προσώπου που βρίσκεται στη φυλακή«, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ερώτηση στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σχετικά με τις αιτιάσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και ορισμένων πανεπιστημιακών για την ποινική μεταχείριση του Δημήτρη Κουφοντίνα.
«Σύμφωνα με το νόμο ο Κουφοντίνας δεν δικαιούται μετακίνηση στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο νόμος ισχύει για όλους και όλες, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα σχετικά στοιχεία» είπε χαρακτηριστικά.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Όχι» από ΗΠΑ και Ιράν σε διαπραγματεύσεις για εκεχειρία – O Τράμπ καλεί το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλα έθνη να στείλουν πλοία για τα στενά του Ορμούζ
- Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Κούρτης – Ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου
- Ιωάννα Τούνη: «Κράζει» τα τηλεοπτικά πάνελ – «Σταματήστε να βασίζετε όλη την βλακώδη εκπομπή σας πάνω μου!» (βίντεο)
- Η Σοφία Μητσοτάκη δημοσίευσε το boarding pass από την πτήση της από το Ομάν: «Ελπίζω ότι εδώ ολοκληρώνεται αυτή η αθλιότητα»
- ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-3: Ο Ελ Κααμπί έδωσε στους Πειραιώτες τη νίκη στο Παγκρήτιο και τους ανέβασε στην κορυφή της Super League
- Δανάη Μπάρκα – Φάνης Μπότσης: Το νέο σπίτι τους μακριά από την Αθήνα! Δείτε βίντεο
- Στην Ελλάδα το αριστούργημα του Ντελακρουά — Στο Μεσολόγγι έως τον Νοέμβριο για τα 200 χρόνια από την ηρωϊκή Έξοδο του Μεσολογγίου (βίντεο)
- Η Δούκισσα Νομικού απάντησε στις πιο συχνές αναζητήσεις στο ίντερνετ για εκείνη: «Συγγνώμη νούμερο ένα είναι η ηλικία μου;» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook