Κινητοποίηση της Αστυνομίας που βρίσκεται στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη στην Κηφισιά μετά από τηλεφώνημα για βόμβα.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες το περιπολικό έχει κλείσει το δρόμο και στο σημείο έχει σημάνει συναγερμός, ενώ για λόγους ασφαλείας έχει αποκλειστεί και η περιοχή.

Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο σπίτι του Αντώνη Σαμαρά στην Κηφισιά, δέχτηκαν περί της 21:00 του Σαββάτου (27/03) οι αστυνομικές αρχές.

Στο σπίτι του πρώην προέδρου της ΝΔ έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι πραγματοποίησαν έρευνες και διαπίστωσαν ότι δεν είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός και ότι επρόκειτο για φάρσα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, “σήμερα Σάββατο 27-3-2021 και ώρα 20:49 άγνωστος κάλεσε το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και δήλωσε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην οικία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά. Κινήθηκαν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις και πραγματοποιήθηκε αποκλεισμός του χώρου. Μετά από τον έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών τίποτα δεν διαπιστώθηκε”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook