Μια μεγάλη αποκλειστικότητα που φωτίζει την τακτική του Αμερικανού Προέδρου, Τζό Μπάιντεν, στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, έφερε στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel με την Μάρα Ζαχαρέα.

Ο Μάικ Μανάτος, οικογενειακός φίλος του Αμερικανού Προέδου κι ένας εκ των ισχυρότερων Ελλήνων στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με περιουσία που ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια δολάρια, μίλησε στον ανταποκριτή του Star στις Ηνωμένες Πολιτείες, Δημήτρη Σουλτογιάννη.

“Ο πρόεδρος Μπάιντεν γνωρίζει τον Ερντογάν πάρα πολύ καιρό κι έχει συνεργαστεί μαζί του ιδιαίτερα στα εθνικά θέματα. Ξέρει με ποιον έχει να κάνει και τώρα ψάχνει να βρει τρόπο να εξισορροπήσει τις Αμερικανοτουρκικές σχέσεις, έτσι ώστε να πιέσει την Τουρκία να πράξει το σωστό τόσο στην Ανατολική Μεσόγειο όσο και στον υπόλοιπο κόσμο”, δήλωσε ο Έλληνας λομπίστας.

Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι ο πλανητάρχης και ο Έλληνας πρωθυπουργός θα αδράξουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν περαιτέρω την σχέση Αθήνας-Ουάσινγκτον, αναφέροντας: “Είναι μια η τεράστια ευκαιρία να αναγνωριστεί η Ελλάδα ως ο τεράστιος πυλώνας δημοκρατικής σταθερότητας σε μια πολύ ασταθή περιοχή”.

Ο Μάικ Μανάτος σχολίασε, επίσης, την πρόσκληση που απηύθυνε ο Αμερικανός Πρόεδρος στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο να τον επισκεφτεί στην Ουάσιγκτον, αποκαλύπτοντας ότι ο Τζο Μπάιντεν  έχει στενή σχέση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη. “Πριν χρόνια μας είχε εκμυστηρευτεί προσωπικά ότι ο πατριάρχης Βαρθολομαίος είναι ένας από τους δύο ‘Αγίους’ που έχει γνωρίσει στη ζωή του”, είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ το απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων:https://www.star.gr/eidiseis/kosmos/537696/manatos-sto-star-ti-apokalypse-gia-tis-sxeseis-hpa-elladas

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook