Η ΝΔ ζητά τη σύσταση προανακριτικής προκειμένου να ερευνηθεί ο κ. Παππάς για ενδεχόμενη τέλεση του κακουργήματος της δωροληψίας κατ εξακολούθηση και κατά συρροή και της παράβασης καθήκοντος...

Τον λόγο αυτή τη στιγμή έχει ο Αλέξης Τσίπρας.

Σφοδρή αντιπαράθεση ΝΔ-Τσίπρα για δηλώσεις Πολάκη

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν δηλώσεις στις οποίες προχώρησε ο Παύλος Πολάκης στη διάρκεια της συζήτησης για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής σε βάρος του Νίκου Παππά. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η παράταξη των Κολοκοτρώνηδων, του Μακρυγιάννη και του Βελουχιώτη και η ΝΔ το κόμμα του Τσολάκογλου.

Η Νέα Δημοκρατία ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να αποκηρύξει τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη, σχολιάζοντας πως αν δεν το κάνει αποδεικνύει πως είναι «Πολάκης χωρίς μουστάκι». Αναλυτικά ΕΔΩ η πολιτική κόντρα.

Υπέρ Προανακριτικής για Παππά το ΚΙΝΑΛ – Να διαλευκανθεί η υπόθεση «ΣΥΡΙΖΑ Channel», λέει ο Κεγκέρογλου

Υπέρ της πρότασης για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά τάχθηκε ο ειδικός αγορητής του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου από το βήμα της Βουλής. Όπως είπε σε δήλωσή του, «υπάρχουν παραπάνω από ενδείξεις για διάπραξη αδικημάτων που εμπίπτουν στις πρόνοιες του Συντάγματος». Αναλυτικά ΕΔΩ τα όσα είπε ο Β. Κεγκέρογλου.

Παππάς: «Περιλαμβάνετε στο κατηγορητήριο όσα σας διευκολύνουν»

«Διάτρητη, αποσπασματική και προσβλητική για τον κοινό νου» χαρακτήρισε την πρόταση σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής εναντίον του ο Νίκος Παππάς. Όπως υποστήριξε, η ΝΔ τον κατηγορεί για μια υπόθεση που απέφερε όφελος για το Δημόσιο και την ίδια στιγμή «το Δημόσιο χάνει λεφτά από απευθείας αναθέσεις της κ. Νικολάου, το σκάνδαλο Πειραιώς, το ξεπούλημα του Ερημίτη, την Ελληνικός Χρυσός, την Palantir, την άνευ όρων παράδοση δεδομένων και μεταδεδομένων στην εταιρία Cisco, τα δεκάδες εκατομμύρια στα ΜΜΕ». Αναλυτικά ΕΔΩ τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής.

Η πρόταση της προανακριτικής αναμένεται να εγκριθεί, αφού εκτός από τη ΝΔ, θα την υπερψηφίσουν οι κοινοβουλευτικές Ομάδες του Κινήματος Αλλαγής και της Ελληνικής Λύσης. Το ΚΚΕ αναμένεται να δηλώσει «παρών» ενώ το ΜεΡΑ25 θα απέχει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook