Τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη την Τρίτη στη Βουλή σχολίασε σήμερα Τετάρτη ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου. Ο Παύλος Πολάκης είπε την Τρίτη από το βήμα της Βουλής πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα του Κολοκοτρώνη και του Μακρυγιάννη, ενώ η ΝΔ είναι η παράταξη των δωσίλογων και των μαυραγοριτών.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο Στέλιος Κούλογλου ανέφερε ότι «Όλοι είμαστε απόγονοι του Κολοκοτρώνη, Δεξιοί και Αριστεροί, κατά μια έννοια. Είμαστε φυσικοί απόγονοι του Κολοκοτρώνη. Εγώ δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να μοιράζουμε παράσημα πατριωτισμού στη μια ή στην άλλη πλευρά».

«Βλέποντας τα πράγματα από μακριά, ειλικρινά σας λέω μου προκαλεί λύπη το ελληνικό πολιτικό σύστημα, στο σύνολό του. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα στη χώρα, όπως π.χ. το θέμα της Πίτσος, η υπογεννητικότητα κ.λπ. Η πανδημία και οι οικονομικές της επιπτώσεις είναι πάρα πολύ σοβαρές, διότι θα αυξηθεί πάρα πολύ το χρέος. Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα», είπε ο ευρωβουλευτής.

Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει εκλογές, πρέπει να κάνει μια πολιτική που να μην απωθεί τους κεντρώους ψηφοφόρους. Η ΝΔ δεν είναι κόμμα δωσιλόγων, ασφαλώς και όχι, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα-σύμμαχος του Κουφοντίνα, όπως επίσης παρουσιάστηκε το προηγούμενο διάστημα. Πρέπει να σοβαρευτούμε, γιατί η χώρα έχει πολύ μεγάλα, στρατηγικά προβλήματα», δήλωσε.

Υπενθυμίζεται πως και ο Νίκος Μπίστης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε δημόσια τη διαφωνία του στις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη, σχολιάζοντας: «Ας μη μοιράζουμε κομματικά βιβλιάρια στους ήρωες του ’21». Αναλυτικά ΕΔΩ η ανάρτησή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook