Με μία αιφνιδιαστική επίσκεψη-συνάντηση με την Μέγκαν Μαρκλ και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις και να προκαλέσει το ενδιαφέρον στην διεθνή κοινότητα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την διάρκεια της δίωρης συνάντησης τους εξέφρασε την συμπάθεια του στην Μέγκαν σχετικά με την αποκάλυψη της δούκισσας του Σάσσεξ ότι τα Βρετανικά Ανάκτορα ανησυχούσαν για το χρώμα του δέρματος του μωρού της.

‘’Εχουμε και στην Ελλάδα έντονα φαινόμενα ρατσισμού ‘’φέρεται να είπε στην Μέγκαν ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: ’’Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο πλευρό σας και σας προσκαλώ στο επόμενο συνέδριο του κόμματος μας μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι για να δώσουμε μαζί ένα αντιρατσιστικό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη’’.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε επίσης στον Χάρι ότι την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο του επίσημου δείπνου στην Αθήνα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση ‘”την είπε” στον πατέρα του και  διάδοχο του Βρετανικού θρόνου Κάρολο. ’’Δεν είναι πρέπον Κάρολε να μην απαντάς στα τηλεφωνήματα του γιού σου ‘’του είπα αλλά δεν συνέχισα την συζήτηση γιατί αντιλήφθηκα την συγκίνηση του πατέρα σου ,         είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον Χάρι.

Είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξης Τσίπρας συναντιέται με δική του πρωτοβουλία με γαλαζοαίματους έστω και εάν η 39χρονη Μέγκαν και ο 36χρονος Χαρι έχουν αποσυρθεί από τα βασιλικά τους καθήκοντα αποχωρώντας από τον επίσημο βασιλικό τους ρόλο και την Μεγάλη Βρετανία για να ζήσουν στην Καλιφόρνια.

Καλό μήνα και καλή Πρωταπριλιά!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook