Ο θερμόαιμος Παύλος Πολάκης «ξαναχτύπησε» και αυτή τη φορά απάντησε στον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ , οποίος δεν τον στήριξε σε συνέντευξη του.

Αφορμή λοιπόν για το νέο μέτωπο ήταν η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και η απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τον ισχυρισμό Πολάκη από το βήμα της Βουλής ότι η Ν.Δ είναι “η παράταξη των δοσιλόγων”.

Μετά τις εσωκομματικές αντιδράσεις που προκάλεσε αυτή η αναφορά του βουλευτή -όπως του Νίκου Μπίστη, του Νίκου Φίλη, του Στέλιου Κούλογλου και άλλων- ο κ. Τσίπρας άδειασε ξεκάθαρα τον Π. Πολάκη:
“Ούτε η Ν.Δ είναι η παράταξη των δοσιλόγων ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ η παράταξη του Κουφοντίνα. Αυτά είναι ακρότητες” είπε και συμπλήρωσε ότι το μείζον είναι να “μιλάμε με όρους παρόντος και μέλλοντος” και να δούμε τι έχουν να κομίσουν οι δυο αυτές παρατάξεις εφεξής.

Ο Παύλος Πολάκης, όμως, δεν το άφησε να περάσει έτσι…

Λίγη ώρα μετά το «άδειασμα» Τσίπρα, ο βουλευτής Χανίων “επαναστάτησε” και με ανάρτησή του αποφάσισε “να το επαναλάβει”, “για να τελειώνουμε με τις παρανοήσεις”. Με ύφος κοφτό και αυστηρό, ο Π. Πολάκης επιχείρησε να βάλει στη θέση του τον Α. Τσίπρα, στέλνοντας στο εσωκομματικό πεδίο το μήνυμα ότι είναι έτοιμος να τα βάλει με όλους και με όλα, σε όποιο μπρα ντε φερ βρεθεί μπροστά του.

Η ανάρτηση – απάντηση Πολάκη στον Τσίπρα

Αναφέρει στην ανάρτησή του ο Π. Πολάκης:
Να το ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ για να τελειώνουμε με τις “παρανοήσεις”:
Η ιστορία της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι η ιστορία της πάλης δυο παρατάξεων.
Της προοδευτικής δημοκρατικής αριστερής που εξέφραζε την κοινωνική πλειοψηφία ΚΑΙ της συντηρητικής ,δεξιας και ακροδεξιας που εξέφραζε την εκάστοτε μειοψηφία των εκμεταλλευτών και της ολιγαρχίας.
Η πρώτη ειχε Κολοκοτρωνηδες,Μακρυγιαννηδες ,αγωνιστές της εθνικής ανεξαρτησίας και των εργατικών δικαιωμάτων,Βελουχιωτηδες ,114,Πολυτεχνείο ,Αλλαγή
Η δεύτερη φτιάχτηκε από τους κοτζαμπασηδες τους Τουρκοκρατίας και σε αυτήν βρήκαν καταφύγιο,από μαυραγορίτες και δοσιλογους μέχρι υπόκοσμο των Γκοτζαμανηδων και χουντικούς!!
Τέλεια και παύλα !
Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει !

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις