Έμμεσα σχόλια για τη χθεσινή τοποθέτηση του Ανδρέα Λοβέρδου που παρουσίασε το δικό του μανιφέστο ενόψει της υποψηφιότητάς του - Τι είπε για τους στόχους του ΚΙΝΑΛ

«Θεμιτές οι προσωπικές φιλοδοξίες αλλά όποιος φέρνει σε δεύτερη μοίρα την προοπτική της παράταξης και συναρτά τις εξελίξεις μοναχά με τον εαυτό του, δεν προσφέρει υπηρεσίες», τόνισε η Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας εμμέσως την χθεσινή τοποθέτηση του Ανδρέα Λοβέρδου που παρουσίασε το δικό του μανιφέστο ενόψει της υποψηφιότητάς του.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στον ραδιοφωνικό σταθμό Real για όσους δεν την αγαπούν ιδιαιτέρως και καλοβλέπουν την «καρέκλα» της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε πως η ίδια αισθάνεται πως την αγαπούν στο κόμμα της.

«Έχουμε τέτοιους ισχυρούς δεσμούς με τα στελέχη του κόμματος γιατί ξέρουν ότι ήμουν παρούσα στα δύσκολα. Στέκομαι δίπλα σε κάθε στέλεχος και βάζω πάνω από όλα την παράταξη και την προοπτική του τόπου και το εθνικό συμφέρον».

Ωστόσο πρόσθεσε πως «είναι θεμιτές οι προσωπικές φιλοδοξίες αλλά όποιος φέρνει σε δεύτερη μοίρα την προοπτική της παράταξης και συναρτά τις εξελίξεις μοναχά με τον εαυτό του, δεν προσφέρει υπηρεσίες». Επιπλέον, μιλώντας για τους στόχους του κόμματος τόνισε πως είναι να μπορέσει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις που συντελούνται στην Ελληνική κοινωνία.

Η κυρία Γεννηματά εκτίμησε πως ο κόσμος έχει αρχίσει να απογοητεύεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. «Σε εμάς μπορούν να δουν σιγουριά. Ξέρουν ότι με το ΠΑΣΟΚ έζησαν καλύτερα χρόνια. Έχουμε εμπειρία, ανανέωση και ορμή».

Μιλώντας για τα νέα στελέχη του κόμματος, τόνισε πως «δεν εξαρτούν την πορεία τους για την καρέκλα, δεν μεταγράφονται για αυτήν». «Η στάση μας είναι σταθερή, με διαρκεί παρουσία και με σταθερή γραμμή για τη νέα αλλαγή. Θα δυναμώσει η τάση, θα δώσει ελπίδα και ρεύμα και προοπτική για μια νέα αλλαγή».

Όσον αφορά στα σχολεία, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι άνοιξαν όπως έκλεισαν. Δηλαδή, χωρίς να γίνεται αποσυμφόρηση των τάξεων. Είναι αδιανόητο, όπως είπε, να μην έχει βρει έναν τρόπο να μειώσει τον συνωστισμό στα σχολεία. Είναι ευθύνη της Πολιτείας να οργανώσει πιο συστηματικά. «Καμία ουσιαστική προετοιμασία στο ζήτημα συνωστισμού, που είναι σημαντικό θέμα για την προστασία των πολιτών», είπε χαρακτηριστικά αναφέροντας και τα ΜΜΜ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook