Η ΠτΔ έκανε λόγο για «αποτρόπαιη» δολοφονία - Εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της

Ιδιόχειρο σημείωμα στη σύζυγο και το γιο του αστυνομικού ρεπόρτερ που δολοφονήθηκε, Γιώργου Καραϊβάζ, απέστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η κα Σακελλαροπούλου ανέφερε στο κείμενό της πως η «αποτρόπαιη» δολοφονία του δημοσιογράφου έχει σοκάρει όλους. Ακόμα, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της για τον βαθύ πόνο που βιώνουν η σύζυγος και ο γιος του, από την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

«Αγαπητοί κυρία και κύριε Καραϊβάζ, σας εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την αποτρόπαιη δολοφονία του συζύγου και πατέρα σας. Σε μία δημοκρατική χώρα, όπως η Ελλάδα, η απώλεια μίας ανθρώπινης ζωής με αυτό τον ειδεχθή τρόπο είναι σοκαριστική για όλους μας. Εσείς και η οικογένειά σας έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μου στο βαθύ πόνο που βιώνετε», γράφει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας σύμφωνα με το Star.

Στο μεταξύ σήμερα Τετάρτη έγινε γνωστό πως, πέραν των φυσικών αυτουργών, οι αρχές στρέφουν την προσοχή τους και στον ηθικό ή τους ηθικούς αυτουργούς της εν ψυχρώ εκτέλεσης του αστυνομικού ρεπόρτερ Γιώργου Καραϊβάζ.

Στην αναζήτηση πιθανών ηθικών αυτουργών της δολοφονίας Καραϊβάζ, η αστυνομία εστιάζει σε παλιά ρεπορτάζ και υποθέσεις με τις οποίες ο δημοσιογράφος είχε ασχοληθεί. Ως εκ τούτου ανοίγουν παλιές υποθέσεις ατόμων που έχουν καταδικαστεί ή απασχολήσει για συμμετοχή τους στην Greek Mafia, καθώς τα άτομα αυτά ενδέχεται να ενοχλήθηκαν από πληροφορίες που γνώριζε ο ρεπόρτερ ή από στοιχεία που ίσως είχε εξασφαλίσει και να θέλησαν να του κλείσουν το στόμα.

Ακόμα, οι αρχές ανασύρουν παλιές εκτελέσεις μεταξύ αντίπαλων συμμοριών στο χώρο του οργανωμένου εγκλήματος που έχουν καταγραφεί τα τελευταία 3 χρόνια, σε μια προσπάθεια εντοπισμού ατόμου που θα ζητούσε την εκτέλεση του δημοσιογράφου, βάσει επαφών που είχε με κάποιους από αυτούς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook